Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Hodnocení LBN konvertorů

Kolegové Váš názor na kvalitu LNB konvertorů ( singl, twin, ...) - např: Inverto, Diavolo, Golden itersrar, Alps, Sharp, Chess, .... atd.. Prosim seřaďte od č.1 až po xx. Dík za názory. R^

CES
Registrace: 4/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Hodnocení LBN konvertorů

Dnes niekto spekuluje s kupou stb do 100 €. Niekedy boli samotne lnb drahsie!
A zlaty oxford nema 20 rokov, max 16 az 17.

Kasr
Registrace: 8/2008

ano je to tak

můj první LNB stál 6 slušných měsíčních platů,ale stálo to za to,dnes se kdekdo kroutí nad koupí arívy,kterou koupí za dvě slušné směny ve fabrice R^ :O

pierrepetr
Registrace: 5/2006

CES..

barva má jistě vliv,ale hlavně kvalita plastu,jak známo,výrobci(všeobecně) nemají zájem o dlouhodobou životnost,to by za pár let nic nevyráběli a propustili zaměstnamce,to si snad nikdo nepřeje,proto už zašli tak daleko,že vyvinuli plasty s rozpadem po několika letech,jako u igelitek a jde to i dál s implantací tzv.ku.rv.ít.ek do zařízení,je to u všeho,TV,Sat.i automobilů,náhr.díl je tak drahý,že si každý koupí radši novou věc,taková je doba,zase dobře,bude práce a živobytí,nic neřeš a vyměňuj,jde jen o život R^ :))

pierrepetr

Co se barvy paraboly týče tak zásadně né v lesklém provedení!Protože LNB jsou pak propálená jako od cigára.
Jinak dobře zvolené plastové provedení TWIN a QUAD konvertorů jak těla a víčka pozoruji u DiWay. R^
Goldeny jsou ziskově sice dobré ale víčko(žluté) LNB je po dvou letech jako papír.
Závěrem doplním že LNB Skymaster 0,6dB vypadá po 11 letech provozu jako včera montované.

Old Master
Registrace: 1/2005

Při popraskaném nebo už neexistujícím víčku stačí si udělat nové z plastu, nasadit a omotat vulkanizační páskou. A jede se dál. Za chvíli hotovo R^

HiFiOK
Registrace: 12/2006

HiFiOK

No já jsem takhle jeden opravil, průměrově odpovídající plast. kelímek od nějakého biokysu-jogurtu, nahřeje se fenem nebo horkovzdušnou pistolí, okolo hrdla LNB vyrvaruješ, zas nahřeješ a schladíš vodou a na konec ořízneš okolo. Drží jako hrom a v testech na signál je OK, ale jak to dlouho vydrží ?? R^ R^

CES
Registrace: 4/2007

CESi

Hm, to zní dobře. Zkusím někdy tento postup.
Když odejde, dám jiný plast. Používám z víčka ,,zmrzliny´´ z Kauflandu, myslím si že asi budou silnější než od biokysu.
Ale zase s větším útlumem.
K anténě má být pokud možno přístup.

HiFiOK

co tady blbnete?

LNB stojí 100kč,než se s tím matlat R^

pierrepetr

100 kč stojí nekvalitní LNB Rv

HiFiOK

A ještě k tomu single. Takový quad stoji několikanásobek.

HiFiOK

no já mám

Inverto za stovku,jestli je nekvalitní je na pováženou,u octo bych asi možná zkusil blbnout,pro zákazníka jistě nový se zárukou :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra