Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Astra 1N UK Beam

Zdravim, vie mi niekto poradit, ci je mozne prijimat UK beam z Astry 1N na vychode Slovenska (Poprad)? Cital som tu nejake starsie komenty/testy prijmu, ale nikto nebol z vychodu. Aku parabolu resp. celkove vybavenie by som na to potreboval, pripadne viete o niekom v PP, co by to vedel nainstalovat? Ide mi hlavne o programy BBC 1-4/Cbeebies, ITV prip. Channel 4 a E4 a pod., nepotrebujem HD kanaly... Prosim info "po lopate" - nemam so satelitmi vela skusenosti.
Vdaka.

leks1m
Registrace: 4/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Astra 1N UK Beam

Az to všechno preladi predpokladam tak do konce letosnich letnich prazdnin z Astry 1N na novejsi Astry 2F,2E do UK beam, tak ti asi ani 3 metrovej lavor stacit nebude na vychode Slovenska.Ted uz jsou nektere TP preladeny na Astru 2F a je potřeba parabolu minimalne kolem 180 cm v okoli Prahy. :-/

HYPER
Registrace: 11/2010

Dakujem za info. Nevedel som, ze to planuju prehodit na inu druzicu... :(
je nejaka ina moznost, ako sledovat tie TV? Napr. cez internet (kludne aj platene)

leks1m

Těch řešení je víc, záleží na Tobě. Od někoho, kdo žije v UK si nech vyřídit sky box s kartou a nainstaluj si to na Slovensku, kde bydlíš. Druhá možnost je koupit satelitní přijímač s linuxem a sdílet kartu přes internet. Najdi si na Slovensku někoho, kdo tomu rozumí a kdo Ti to nainstaluje. Jinak v obou případech je to nelegální. V první možnosti méně, ve druhé více. Ze začátku bys mohl trochu goooglit, uvidíme co najdeš...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Neviem, ci som ta celkom pochopil, tukan. Pokial viem, tak v Sky packu BBC nie je (lebo je FTA, takze kazdy, kto v UK ma Sky, chyti aj volne programy) http://www.lyngsat.com/packages/skyuk.html
Ale keby som aj kupil Sky box s kartou, stale potrebujem byt schopny chytit na parabole UK beamy Astry 1N resp. 2F, nie?

leks1m

ide to este cez iptv ale je tam poplatok je to cela ponuka freesat

mik
Registrace: 4/2006

leks1m

na nete tu:
napr:http://www.filmon.com/#BBC-HD
nájdi si na ľavo: UK LIVE TV,je tam zoznam,klikneš na kanál ktorí chceš a pozeráš

bublik10
Registrace: 8/2010

@bublik10: vdaka, toto vyzera super, mas s tym skusenosti - je to spolahlive?

@mik: ktoru iptv myslis? ja som ochotny za to zaplatit. Dik.

leks1m

Tady je nabídka. Je potřeba mít širokopásmové připojení k internetu. První rok vyjde asi na 12.5OO,- Kč. Další roky nevím.

DM 920, Unstable 19-2-2019 + GP4, Moteck SG 2100A + Gibertini 125Al (Ku 85,2°E - 45°W), Emme Esse 125Al (multifeed 36°E circ. pol. + 23.5°E), Gibertini 125Al (fix 56°E circ. pol.), Stab H-H 120 + Emme Esse 125AL C-band; Octagon SF4008 (Abertis)+TBS5925

rom2005
Registrace: 9/2009

http://www.tvcorner.com/product_info.php/cPath/21_288/products_id/1101

DM 920, Unstable 19-2-2019 + GP4, Moteck SG 2100A + Gibertini 125Al (Ku 85,2°E - 45°W), Emme Esse 125Al (multifeed 36°E circ. pol. + 23.5°E), Gibertini 125Al (fix 56°E circ. pol.), Stab H-H 120 + Emme Esse 125AL C-band; Octagon SF4008 (Abertis)+TBS5925

rom2005
Registrace: 9/2009

leks1m

pozerám už cca rok,ale je tam aj platená služba

bublik10
Registrace: 8/2010

Podívej se do přehledů, předpokládám, že se Ti jedná o anglické kanály, takže sky chytíš v pohodě na 85 parabolu. BBC na Slovensku je nemožné, resp. velmi náročné, myslíš, že by Ti sky ponuka nestačila? Samozřejmě ta iptv ponuka je zajímavá, mám Humaxe dvb-t2 receiver právě z Anglie, kde tato možnost je, ale chtějí číslo sky služby, nebo něco podobného a bez toho to nefunguje, moc jsem to nestudoval. Mám to štěstí že to zatím chytám na 90 v okolí Prahy.

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

najlacnejsie s iptv ide za 10 e mesacne vyzaduje 2Mb min. linku je tam len to co ide pre uk beam a nieco navise. ja momentalne idem cez sat ale po vymene A1N uz asi nebudem stacit parabola nad 200 sa mi zda uz moc. pre BBC mozes pouzit este 27,5w ale tam niesu irske tv a tie trosku pozeram. ak chces link na tu iptv daj mail.

mik
Registrace: 4/2006

@mik: vdaka za info, mozes mi prosim poslat ten link na leks1m@gmail.com

leks1m

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra