![]() |
|
Skylink + technisat pořád nejdecca od středy kdy prováděl skylink tu genialní změnu mi stále nejdou programy.Mám technisat HD8-S s CI modulem Cryptoworks TechniCrypt CW. Nejspíše je problém v CI modulu a budu si muset koupit jiný. Zkousel jsem uz davat kartu i do jinych satelit, kde se nacetly programy a vse fungovalo ok po vlozeny karty zpet do technisatu tu mám zase hlášku program je kédován. |
Destik
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Skylink + technisat pořád nejdetiez mam ten prijimac a modul a karta ICE a funguje OKDreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: Skylink + technisat pořád nejdenie je isté, že prijímač kartu vidí, nemáš ju v module opačne? V Podmienenom prístupe v menu si pozri, či je vidiet aj kartu, nie len modul. Tento modul s HD8-S-kou ide ako víno R^ |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: Skylink + technisat pořád nejdejsem lama dal jsem ho tam obracene naposled :) díky |
Destik
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Skylink + technisat pořád nejdeNie je zač :))) R^Hned som si to myslel, nakoľko mám tento modul s HD8-Skou odskúšaný a lepší na dnešnú dobu na bezproblémovú prácu s ním nie je ;) |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: Skylink + technisat pořád nejdepresne tak, aj po dvojitej zmene kľúčov týmto modulom trval nábeh asi 2 minúty. Inokedy je to len pár sekúnd.Nič nemeniť, toto je najspoľahlivejšia kombinácia R^ |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
napišnám zde proč si tu kartu vyndaval když to šlo?Protože i když skylink dělal změny tak nebyl žádný důvod kartu vyndavat, tak by mě/nás/ zajímalo proč si jí vyndaval.Zápisy tam jsou na xy dní tak by to muselo fungovat.A nehledě na to že první co udělat je se podívat!! jak je karta vložená.A dobře si udělal že jsi přiznal"barvu" a ne jak někteří kteří háží špínu hned na skylink a sami jsou leví protože chyba je v drtivé většině u nich. ;) R^ |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
![]() |