![]() |
|
SKYTEC HD 110IR - heslo - systemove menuDobry den,potreboval by som poradit ohladne prijimaca SKYTEC HD 110IR, nejako sama sa aktivovala rodicovska ochrana a neviem sa teraz dostat do hlavneho systemoveho menu - prijimac po vstupe do menu pozaduje heslo rodicovskej ochrany, po zadani 0000 vyskoci hlaska: „Ucastnicky pin je blokovany - odblokovany moze byt iba poskytovatelom“. Na stranke SKYLINK som cez web dal reset PIN karty irdeto uz 2x - „Na vašu kartu boli odoslané reautorizačné zápisy. Nechajte zapnutý sat.prijímač s vloženou kartou.“ Satelit som nechal zapnuty na STV1, ale cele poobedie sa nic neudialo, heslo stale nesedi a do menu sa neviem dostat heslom: 0000 Potreboval by som nejako vypnut rodicovsku ochranu na prijimaci, je to fajn, ze je to tam, ale ja ako rodic by som sa rad do menu dostal ...... Nerozumiem ako sa to mohlo same aktivovat, a ked uz, preco to neberie default heslo 0000. Ked totiz idem dat prehrat film DIVX tak to pozaduje tiez heslo, ale po zadani 0000 to ide dalej ..... Dik za radu. Jany |
JANOVIE
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: SKYTEC HD 110IR - heslo - systemove menuV prvé řadě-co má společného reset pinu karty s heslem rod. ochrany? NIC!!Co pak je v návodu? v solidním návodu jsou piny/hesla-čísla/ napsané. Co takhle 9999? A hlavně prosím nenatloukej zde nám klíny do hlavy že se rodičovská ochrana spustila sama. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: SKYTEC HD 110IR - heslo - systemove menuTak to potom nerozumiem preco tam vypisalo: „Ucastnicky pin je blokovany odblokovany moze byt iba poskytovatelom“.Inac po 3x pokuse s reset PIN na stranke SKYLINK to preslo. Zaujimave je, ze teraz ale pri vstupe do menu ziadne heslo uz nepitalo. Tak teda neviem ci bol problem s tym resetom alebo s prijimacom alebo s cim ... Cely ten SKYTEC sa mi javi ako nepodarok .... Vobec tomu nerozumiem .... :))) :))) |
JANOVIE
![]() |
|
RE: SKYTEC HD 110IR - heslo - systemove menuNěco podobného se mě stalo i u HDBOXu 8000. Nejdříve jsem podezíral zákazníka, že si aktivoval dětskou pojistku, ale nebylo tomu tak. Do Menu, kde se dělá reset přístroje, jsem se dostal nějakou obklikou (už si to nepamatuji). Po továrním nastavení se mě také povedlo "aktivovat" tuto pojistku. Ona se chová trošku jinak než ta pravá, která se zapíná v menu - ne všechno uzamkne. Psal jsem na podporu do Sapra, tam však neporadili. |
rommar
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: SKYTEC HD 110IR - heslo - systemove menuJe to tym ze mas bloknute pin na karte. Pripoj sa na Skytec cez FTP a vymaž vo var/etc subor config alebo urob obnovenie vyrobnych nastaveni a rucne nalad stanice /nie zo zalohy/.Vo velmi kratkej dobe bude pristupny novy firmware kde bude tato hlaska odstanena. |
ACD
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 160 |
![]() |
|
RE: SKYTEC HD 110IR - heslo - systemove menuZabudol som dodat, ze pred obnovenim vyrobnych nastaveni vyber kartu a restartuj prijimac. Kartu zasun az po nastaveni tv stanic. |
ACD
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 160 |
![]() |
|
RE: SKYTEC HD 110IR - heslo - systemove menuUz to ide, nejako sa to rozbehlo same po tom 3 resete pinu na stranke SKYLINK.Inac k tomu firmware mam viac vaznych vyhrad: 1. Nemoznost volit zvukovu stopu pri MKV 2. Nemoznost volit zvukovu stopu pri internet TV streame 3. To menu na usporiadanie kanalov je hrozne, v starom ilussione clovek sa s tym az rad hral, tuto je to hrozne ... Jany |
JANOVIE
![]() |
|
JANOVIEa kdo ti radil kupovat to co ti nevyhovuje? R^ :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
RE: SKYTEC HD 110IR - heslo - systemove menua od prijimaca okolo 100-120€ chces aj vodotrisk. ti asi nej... chlape, vsak? :)))nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
to janovieake tv streamy sa ti podarilo dostat do prijimaca? poradil by si? dik |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
EVOLVE - DVBTTakze som ocakaval takuto reakciu - vodotrysk a podobne.Takze len upozornujem, ze mam za podobne eura DVB-T tuner znacky EVOLVE, ktory je kompletne multimedialne centrum. V dnesnej dobe podporovat prehravanie MKV na full HD (1080p) a neumoznit volbu zvukovej stopy je VODOTRYSK ??? To si mam akoze co pozerat za MKV ? (kazdy normalny film ma aspon 2 zvukove stopy). A podobne INTERNET TV a datovy stream .... Ak uz davam do pristroja podporu multimedii - prehravanie MKV tak je asi samozrejmost volba zvukovej stopy ! Evolve DVB-T robi vsetko co ma, a je to na prijem DVB-T, tak predpokladam od sat.pristoja, ze by to mohol tiez takto normalne vsetko zvladat. Dalej pristroj som kupoval narychlo - podla toho co mal na obale, same nalepky, MKV, YOUTUBE a kde co a prd. Skuste prehrat YOUTUBE video, raz to ide, druhy krat nie .... PIP iba v jednom datovom streame a podobne obmedzenia .... No proste fakt super pristroj .... Stary ILLUSION M2S slusikl iba na SAT a stal prd ale robil co mal. Jany |
JANOVIE
![]() |
|
RE: SKYTEC HD 110IR - heslo - systemove menupravdepobone ked si sa "rozcertil" si zabudol mi odpovedať ja nehovorim ze je to crep, hlavne ked ho mam doma :))) |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
RE: SKYTEC HD 110IR - heslo - systemove menuJa mam lokalneho IPTV prividera, ktory u nas po sieti pusta vsetky kablove TV, tak napriklad DISNEY CHANEL pusta so zvukom 1 madarcina, co ma serie, a neda sa to zaboha prehodit na zvukovu stopu 2 CZ.... |
JANOVIE
![]() |
|
RE: SKYTEC HD 110IR - heslo - systemove menuU MKV zvukova stopa pokial viem sa riesi, takze sa nemusis strachovat. Internet TV audio stopa je default prva v streame. Zo sat. prijimacov ju prepinat vedia boxy beziace pod enigmou. PIP naco riesis ked je to jednotunerovy box. Snad je zrejme ako funguje pri jednotunerovom... A IR100 je v prvom rade Skylink ready prijimac a co spominas su doplnky, ktore musis brat s rezervou... Porovnat Evolve DVB-T, ze on zvlada vsetko a sat. prijimac nie je trosku porovnanie od veci. Najdi mi iny Skylink ready, ktory ma taku vybavu a funguje uplne vsetko ako ma :))) jaj a illusion je kacer na styroch kolesach na pieskovisku :))nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
![]() |