![]() |
|
sloučení 2 anten na DVB-TMám dotaz jak nejlépe sloučit 2 anteny pro příjem DVB-T jedna je na 30 33 35k a druhá je na jinej vysilač kde je MUX4 tedy 42kZkoušel jsem laděný slučovač na na UHF ,ale právš 35k dělá problámy... |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
jakou mášsílu pole?,ono to sloučení něco sežere a v TV je potom ,víš co,změřit,vyrovnat úrovně,případně zesílit,pak sloučit a koukat :O :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
RE: sloučení 2 anten na DVB-TNech si to změřit, tady pokus omyl asi fungovat nebude.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: sloučení 2 anten na DVB-TTo: pcword, dělám takové podobné sloučení poměrně v poslední době často = naprostý souhlas s pierrepetr. Je to měření a měření a měření - rozdílné úrovně na dvou anténách z různých směrů = zaděláno obvykle na víc práce. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
slučovačSlučovačem mám spojený Kojál, horizontální polarisace a slovenské stanice, vertikální polarizace, programy jdou bez nejmenších potíží, ani jsem to nečekal. Žádný zesilovač. Příjem střední Morava, Prostějov. Programů tolik, že nevím co s tím. V poslední době i STV 1 a 2. |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: sloučení 2 anten na DVB-TTO: navrazde, Ano - v Prostějově to tak možná je, ale u nás v Brdských lesích by jsi v tak členitém terénu takto jednoduše nesloučil... |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: sloučení 2 anten na DVB-TSloučení opačných polarizací je jednodušší v mnoha směrech.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |