![]() |
|
Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Conax)V tomto vlákně:https://www.parabola.cz/forum/topic-73990/ jsem řešil problémy v příjmu TV Fanda. Problém je v tom že v druhé šachtě je zasunuta karta TNK - Telewizja na karte (Conax) a TV Fanda je vysilána také v Conax. Vzhledem k tomu, že se problém objevil i na Nova Cinema, začínám uvažovat o výměně satelitního příjimače, jenže se bojím, že v jiném přijímači může nastat stejný problém. Máte někdo příjimač v kterém vám bezproblémově fungují vedle sebe jak Skylink (Irdeto) tak i TNK (Conax)? |
dragonfly6
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona...Na na enigma2 v pohode, nastavis (pripadne priradis) a koukas. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona...Enigma2 je asi trochu drahe reseni... |
dragonfly6
![]() |
|
RE: Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona...Ariva 202e Hd TNK má ve čtečce a skylink irdeto v modulu a není problém už to má skoro rok manželka kouká na poláci on na české a šlape mu to.bude i více satelitů pokud použiješ tuto nebo obrácenou kombinaci. |
Honk76
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 100 |
![]() |
|
RE: Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona...Vantage 6000, obě karty ve čtečkách (tnk i irdeto) a vše jede bez problémů R^ |
velbloud
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona..V SatElite 2000HD-bezproblému. |
januvia
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona...Dreamsky NXP 256 HD: Skylink v citacke, TNK v CAM Alphacrypt - OKalebo Skytec HD Nerine: Obe karty v 2 internych citackach - tiez OK VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W
|
bmilan
Registrace: 5/2004 Příspěvků: 1 333 |
![]() |
|
RE: Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona...Ta Ariva 202e HD vypada docela dobre a za velmi prijatelnou cenu. Budu o ni uvazovat.Potencial Dreamsky a skytec bych asi nevyuzil, navic jsou podstatne drazsi... Zatim jsem zjistil ze podobne problemy jak Technisat technibox SIR ma i emtechu 200, Openbox |
dragonfly6
![]() |
|
RE: Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona...V dubnu r.2004 jsem koupil prijimac TECHNISAT DIGIT CCI (precizni prijimac,dodnes jede),vsak nechodily karty CZECH LINK ctecka a SLOVAK LINK v modulu (tehdy obe CryptoWorks).Technisat opravil toto tusim do 3 mesicu?Muj nazor,jakakoliv solidni firma ,ktera kdyz se vyskytne problem by na nej mela umet zareagovat a opravit firmware k obrazu zakaznika,lhostejno,zda je jen jeden ,nebo milion.Pokud jsi ho koupil v autorizovane prodejne ,tim spise.Zajimalo by mne,zda jede karta CONAX MTV a SKY LINK,nebo jsou tez podobne problemy (nemohu vyzkouset).Pevne verim,ze zitra seda nemecky soudruh do letadla pres Prahu a Varsavu zapujci karty ,no a pristi tyden v pondeli je novy soft. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona...Edision Argus MINI IP a Argus VIP taky souběžně v pořádku.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona...hdpe: tos me fakt pobavil. vis co mi odpovedeli soudruzi z ceskeho servisu? Nemuzou zarucit kompatibilitu s kartami, ktere nejsou urcene pro prijem na ceskem uzemi... proste se na to vykvakli. Od uvedeni zadny novy firmware nevysel. Asi to bude tim ze to neni vyrobek Technisatu, ale klon Dizipia... taky by me zajimalo zda by to delalo stejne chyby s jinyma kartama Conax. nemate nekdo moznost vyzkouset?Byl to muj prvni satelitni prijimac, nemel jsem cas procitat recenze a tak jsem dal na radu prodejce a meho presvedceni ze technisat je kvalitni firma... jenze chyba lavky. tento pristroj ma spousty nedotahnutych veci, podpora a snaha o napravu veskera zadna...hodne me soudruzi zklamali... |
dragonfly6
![]() |
|
RE: Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona...Zdar,souhlasim s tim,ze predem nelze zarucit kompaktibilitu ani SKYLIK ready "srotu".Pokud se vsak vyskytne problem ma,musi a bude muset renomovana firma reagovat ponekud jinym zpusobem,nez blabol z jakehosik splantaneho servisu.Spravne jsi vzpomel kompaktibilitu s jinymi kartami CONAX,tez me to zajima.Ako hovoril Bolek,muj tata nebyl muj tata,Technisat neni DIZIPIA:). |
hdpe
![]() |
|
RE: Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona...Stejný problém i u velké zebry a Mascomu 2300 taky s TnK. Conax moduly Technisat + Smit.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona...Jo a s tím softem to nevidím až na pondělí, spíše už v neděli večer z 12604..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona...:)) :)) :)) R^ ,ma to i jistou souvislost s gruzinskym kanalem Stereo+,totiz o novem softu a jeho vydani jiz rozhodl "Koba":). |
hdpe
![]() |
|
RE: Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona...GM Spark One ma dve citacky. Karty TNK a Skylink ICE bezia pod mcas-om, montoval som to pred dvoma mesiacmi znamemu, neozval sa ze by bol problem. Conax v menu vypnut. Teraz pozeram ze vy mate ale kartu Irdeto, tak s tym skusenost nemam. |
milan69
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
pokud dobře chápujedná se skutečně o Dizipia/technibox SIR, nikoliv o TechniSat Technistar SIR ? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona...Jedná se o technisat technibox SIR. Ale nevyrabel ho technisat, ale DIZIPIA a technisat si tam dal jen sve logo... |
dragonfly6
![]() |
|
RE: Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona...TechniSat Technistar SIR je jiny vyrobek |
dragonfly6
![]() |
|
RE: Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona...Aha,no ale ja tudy reaguji na TECHNISAT TECHNISTAR SIR.Pak se do overeni funkcionality tohoto typu prijimace Technisatu a servisu omlouvam. |
hdpe
![]() |
|
RE: Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona...Koukam ze jsem ve vlakne nikde neuvedl o jaky typ se presne jedna. Bylo to jen v tom odkazu. jinak to vyjadreni servisu co jsem napsal pochazi samozrejmne od autorizovaneho servisu... |
dragonfly6
![]() |
|
RE: Kompatibilita Skylink (Irdeto) + TNK (Cona...GM 9080 v pohodě odě karty |
Otek1
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
![]() |