Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

MUX4-Ostravsko

Zdar synci,mel jsem zato,ze finalni kmitocet MUXU4 na Ostravsku bude K38 (po vypnuti SKRZYCZNEHO,coz se jiz stalo).Nyni se dovidam o tom,ze se pristi tyden bude preladovat na K45.Nevite tedy nekdo,jaky bude vlastne finalni stav?Diky.

hdpe
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: MUX4-Ostravsko

Kanál 45 dle geo 06...

Fanyn

Pro moravskoslezský kraj zkoordinovány dle GE06 kanály...27,28,37,45,48,54,63.Kanál 63 má být použitý pro jinou službu..

Fanyn

Zdar,diky,nekde jsem totiz pred casem cetl temer zarucene zpravy,ze to bude kanal c.38.

hdpe

Ty "zaručené" zprávy, vznikly díky "neomylnému" ČTÚ, od kterého je potom houfně přebíral, kdejaký pisálek, včetně provozovatele MPX4, firmy DB spol. s r. o.!! K38, nebyl nikdy pro ÚO Ostrava zkoordinován ani koordinován! Tento kanál se použije při přeladění MPX2, z K61 na K38 v ÚO Trutnov na TXu ČH! Samozřejmě, po vypnutí analogu v Polsku, což bude nejpozději k 31. 07. t. r.!

cha-cha
Registrace: 5/2007

Zdar a diky za info,no co uz se da delat,nechal jsem jiz v aplikacich "natahnout" kanalove vlozky na 2 kanaly (37,38) :).Budu tedy oznacen za hlupaka (nejen) a to je cestne a sportovni:).

hdpe

jj, naše učitelka češtiny se taky divila proč má v diktátu Martin stejné chyby jak Marcela s kterou v lavici seděl..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@hdpe: Taky jsme o úpravě KV na K38, svého času uvažovali (než se nám podařilo zjistit tento "omyl zodpovědných"). Naštěstí jsme to nerealizovali a nechali vložky přeladit až po defintívním oznámení o změně tv kanálu, ze strany regulátora a provozovatele.

@Tomik 535: Znám jednu Marcelu, ale to fakt "stojí za to"! :))) :)))

cha-cha
Registrace: 5/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra