Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Cinemax2 - UPC Freesat

Sledoval jsem dnes večer životopisný film Stalin ve 20.00.
Tak strašnou kvalitu z "produkce HBO" jak psali jsem naposledy viděl v komunismu na 3.kopii VHS. Závěrečné titulky nešly ani pořádně přečíst.
Je opravdu na pováženou, co UPC Freesat pouští divákům, kteří jsou už vesměs vybaveni HD TV a kvalitními receivery....a nejen oni, stejný program na 13E od Cyfrowy Polsat byl ve stejné "kvalitě".
Poslední dobou jsem dost nasazoval na kvalitu Skylinku, ale i Filmbox byl divatelnější.
Kondičně jsem prošel večer ještě SD německé programy, ale tam si podobnou "kvalitu" nikde nedovolili....
Hold "východní blok" asi ještě dlouho hodně unese.....

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

a nebyla

to 3.kopie VHS?,to by vše vysvětlovalo :))) :laughing:

pierrepetr
Registrace: 5/2006

tak jsem to

zas po dlouhé době otočil a cinemax2 je tedy lahůdka i teď příběh Rockyho,sem tam kostka,obrazově horší ,než smíchov,no jak to projíždím,tak SDčka jsou celkem hnus všechny,to jako odpůrce skylinku musím ač nerad napsat ,zlatý skylink R^ :)))

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE:Cinemax2-UPC Freesat

Já si myslím,že film Stalin byla první kopie,ale z dvacáté kopie.Zkrátka hrůza!

zeze
Registrace: 5/2011

Cinemax2-UPC

Mám tento film na original VHS a zkusil jsem po hodně dlouhé době pustit starý dobrý Panasonic.Ten obraz je lepší než to co předvedl Cinemax. ;) Co dodat. Rv

hobo
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra