![]() |
|
twin tuner na vu-čkachZdravím pánové, chci se zeptat jestli je třeba u těchto "soft" tunerů taky nezávislé napojení /z twin lnb/, nebo si to tunery vemou mezi sebou? Někde totiž není možné bohužel tahat druhý coax a tohle by mohlo být řešení,/ kromé unicable, který je zase asi citlivý na sat zásuvky a pod/ |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: twin tuner na vu-čkachpre každý tuner je samostatné napájanie a teda aj samostatný kábel. To si kde počul ,alebo sa ti to zrodilo v hlave ,ten defektný spôsob zapojenia.tu sa sa človek dozvie zaujímavé veci,čo sa zrodí vo vaších hlavách. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: twin tuner na vu-čkachOdpověď máš ve spodní části dotazu aneb postrádám smysl druhého tuneru který by tahal stejný signál ze singlu.VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: twin tuner na vu-čkachTaky někdo nezná základy, jak funguje LNB...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: twin tuner na vu-čkachNeptal bych se takhle blbě, kdybych to neviděl na vlastní oči, zapojen jenom tuner A a fugovalo spoustu jiných tp, neměl jsem čas dělat výzkum, jestli je to celá polarizace, bylo mi to divný a proto se ptám, nemusíte hned osočovat. Co neznám, na to se zeptám, od toho to forum je. Jinak je zajímavé, že i u Ultima se mi stalo, že jsem měl zapojen jenom tuner A a hrál /s omezením/ i tuner B, tak jak se tam ten signál dostal? V nastavení samozřejmě nastaveno každý tuner zvlášt, žádný loopthrough...Jinak ten tuner B měl omnoho horší signál, obraz hodně kostičkoval, ale na to jsem /aspon doufám/ už našel řešení. |
badr
![]() |
|
to saxonMáš přece taky ultimo, tak si to zkus, zapoj jenom nezávisle A a uvidíš, že tam bude nějaký náznak signálu, který jakoby přebíjel do druhého tuneru, nezkoušel jsi to? Právě na to se ptám. Chytráků je nás tady dost... |
badr
![]() |
|
RE: twin tuner na vu-čkachJe potreba samostatny kabel pro kazdy tuner. Tecka. |
Katikakus
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
RE: twin tuner na vu-čkachNa zkoušení takových nesmyslů nemám čas, ani chuť. Aby každý tuner chodil plnohodnotně nezávisle, potrebuje samostatný svod k univerzalnimu LNB.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: twin tuner na vu-čkachSolo 2Jeden koax do Tuner B Tuner A nastaveny na internal loop Ide to v pohode, ak su TP na rovnakej polarizacii. |
Yano
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: twin tuner na vu-čkach....a pásmu.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: twin tuner na vu-čkachTak mi to nedalo a šel jsem se tam podívat a máte pravdu, sypu si popel na hlavu, v tom seznamu kanálů to ale vypadalo tak "světle" /měla to tak seřazený/, že mi to bylo podezřelé, viděl jsem to jenom na okamžik a ta zkušenost s tím ultimem mě nahlodala. Takže všem sorry, ale blbej jsem já :lookaround: |
badr
![]() |
|
RE: twin tuner na vu-čkachChyba se člověk učí. Celej život. :)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |