Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

LG se sat tunerem 2 rpogramy nejdou

LG LED TV 32LS 570S, karta SKYlink Irdeto nová zaregistrovaná 23.23.2013, modul SMIT.
Problém : nejde TELKA a Smíchov, ostatní OK. Hlásí to E 19-4 předplatné tohoto kanálu vypršelo nebo zakodovaný program. Ostatní funguje OK.
Ze začátku se podařilo občas naskočení programů na předvolbě ale teď již nic, při kontrole kvality signálu vše OK.
prosím o radu, neboť tchyně je na prášky....a já taky z ty televize...děkuji za kvalitní pomoc

goran
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LG se sat tunerem 2 rpogramy nejdou

Co, ...., kup jí SET-TOP-BOX, pokud možno s HDMI výstupem a hotovo. Blbnou i Philipsi ( spolpráce LG, Philips ), se nedívím již jsem zažil u klienta - to záleží na střevech ve vnitř a kdo to umatlal. R^

CES
Registrace: 4/2007

ale tu jedinou

výhodu to má,jediný ovladač R^ :))) :lookaround:

pierrepetr
Registrace: 5/2006

stačilo čítať koľko je problémov s internými tunermi a nemusel si byť z toho na prášky ani ty ani tchýně.
Externý STB nie je o "srandovných funkciach" o ktorých si všetci myslia že ich nepotrebujú ale naopak o spoľahlivosti bežného sledovania TV.
Bohužiaľ, myslím že sa nedá naozaj poradiť nič rozumné. V servise LG (pokazený magic control) mi hovorili že sa chystá nejaký "obrovský upgrade" k DVB-S2 tunerom.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Pred kúpou je treba sa poradiť u odborníkov a nie u predajcu. ;)

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

pierrepetr

U kombinace TV Panasonic a STB TechniSat ani o tuhle výhodu nepřijdeš. A našly by se jistě další kombinace značek TV a STB, kde tomu je také tak.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

určitě jsou jiné možnosti,jak jedním DO ovládat více přístrojů,já prostě každou kombinaci odmítám,je to můj názor a nikomu ho nevnucuji,jedinou kombinaci co připouštím je autorádio :))) R^

pierrepetr

Tiež som včera ladil LG s s2 tunerom všetko OK , len markiza HD nie a nie..
tak som to komplet vymazal a po naladeni vsetko OK!

VU+ UNO 4K SE

gama07
Registrace: 2/2007

Panasonic s vest. satelitem bez problémů vše běží jak má ,jen jednou jsem měl před 2 roky problém se slovenskýmy programy když se přeladovali a musel jsem dát autom. ladění a od té doby 2 roky vše je OK. Když čtu tady ty příspěvky jak vám na setoboxu něco nejde a měníte stále SW tak bych ani nechtěl mít takový přístroj doma a stále s nimi bojovat . Asi jsou to šroty , ale co dneska není šrot , podle mne všechno co nejde je to TV s vest. stelitem , NEBO SAT. -LÍNUS ATD. . Já přijdu zapnu koukám , víc nepotřebuji . R^ :O

standa111
Registrace: 11/2009

2 roky

jsi nepřelaďoval?,zřejmě slušnej oddíl R^ ;)

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra