Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

sofrware na CI irdeto smit

Vedel by mi niekto poradiť kde stiahnuť aktuálny software pre tento modul?Problém je vraj v ňom.Lebo som písal do skylinku že mám výpadky zvuku,a oni že od rána nezaznamenali žiadne výpadky.Ze to chyba u mňa a že pravdepodobne zastarali sw module.Ďakujem za každú rozumnú radu.

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO
Odpověď v diskusním vlákně

RE: sofrware na CI irdeto smit

https://www.parabola.cz/clanky/4523/dulezita-aktualizace-softwaru-pro-dekodovaci-moduly-smit-irdeto/
https://www.parabola.cz/forum/topic-69322/

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

no nikde.tiez som skusal a je to bez šance. frekvenciu kde sa softy pre tieto moduly aktualizovali skylink zrusil a uz rok a pol neobnovil.a tvaria sa že nič.hanba.certifikuju to menia to a nedokazu ani toto zabezpečit

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

to tulen

Jaká zase hanba? Kdo ten modul má ten měl dost dlouhou dobu na aktualizaci sw. To že někomu ležel dva roky na krámě a potom se ho zbavil není chyba Skylinku. Pokud je to ten starší typ modulu, tak přece není problém jej reklamovat a dovozce ho aktualizuje, nebo vymění. A s novou verzí problémy nejsou. Pokud má THXKO verzi s oranžovým kolečkem CSlink IRDETO, tak bude problém ve fw televize, nebo přijímače ve kterém to má strčené. Hanba tuleňům :laughing:

nendez
Registrace: 6/2009

No ale ja ho práve používam celý čas a doteraz bezchybne!Pochybujem že zo starým sw by mi to išlo po celý rok.Až teraz a robí to teda ten zvuk vypadáva iba na HBO HD.Takže netuším či je chybný modul alebo chybu zakrýva skylink.Ale zatiaľ mi to potvrdil ešte jeden človek,ale neviem či má kartu v module irdeto smit.Môže teraz niekto vyskúšať či tie výpadky počas filmu na HBO HD sú alebo nie?Už ma to unavuje stále niečo dokupovať a meniť :fuming:

THXKO

Tak prišiel som po pár testikoch na to že zvuk vypadáva aj v inom prijímači.Dal som kartu do HDboxu bez modulu smit a robí to aj tam!Vyskúšal som aj z modulom to samé!Zvuk nepravidelne vypadáva iba na HBO HD.SD verzia to nerobí.Tak už ma skylink poriadno sere!!! :bomb: Tak ako mi môžu tvrdiť že chýba je v module smit,keď modul mám práve na stole.Toto je vrchol.Sami si seru na seba,lebo ja tie ich zadrheli platiť nemienim.To vážne nikomu už zvuk vypadáva??? :scared:

THXKO

to THXKO

Taky mi vypadává zvuk jenom na HBO HD na zbrusu nové koupené kartě a zbrusu nově koupeném CI modulu, samozřejmě s označením Skylink Ready v přijímači Skylink ready! A taky mi ze Skylinku napsali, že u nich je všechno v pořádku a abych to zkusil v přijímači s licencovanou čtečkou IRDETO. Přestože jej doma mám, tak jsem to zkoušel u prodejce a dělá to taky! Na starší karty ICE to jde bez problémů! Ale podle Skylinku je všechno v pořádku a napsali mi, že "litují, že mám problémy"! Ale protože zatím využívám jenom "bonus z nově koupené karty", tak až vyprší, tak si budu předplácet HBO HD zase na "starou" kartu! Ale je to k vzteku!

Tondach
Registrace: 3/2004

Tak sa mi to podarilo vyriešiť!V nastaveniach HD boxu som prepnul zvuk z HDMI z Dolby Digital na stereo a zvuk prestal vypadávať.Zaujímavé,vyzerá to tak že ledka philips si nevie poradiť z datovym tokom Dolby Digital.Pri zapojení cez stereo zosilovač NAD vo zvuku všetko Ok!!! R^

THXKO

A ešte som zabudol,v nastaveniach som prepnul z 1080p na 1080i

THXKO

THXKO

Příště si ulevuj jinde, teď to jenom smažu.
Nejlepší je házet hned špínu na někoho jiného.
A jako obvykle je chyba kdepak??

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

THXKO

Nojo, ale tím, že přepneš na "stereo" přijdeš o prostorový zvuk v 5.1. a to přece není vůbec řešení!

Tondach

@petr33. @Tondach.Ja som si len dočasne vyriešil problém zo zvukom stereo stopa mi vyhovuje zatiaľ na stereo zosilovači viem že Dolby je lepšie aj na stereo zosilovači to počuť hlasnejšie a viac detailov ale aspoň sa to dá počúvať.Ale petr 33 priznajme že chyba je inde ako u nás doma v stb alebo v moduloch,niesom sám komu ten zvuk vypadáva!Iba som tým (že si vylievam nervy tu) chcel napísať všetkým čo sa deje a to že som napisal priamo do skylinku a že ľudí takto odbyjaju!Na nikoho nechcem srať,ani to nemám vo zvyku viď moje príspevky. ;)

THXKO

petr33

Chyba je ve vysílání české zvukové stopy u programu HBO HD! Takže klídek!

Tondach

Tondach

Že je chyba ve zvukové stopě u hbo je hezké/mě to jde normál/ tak za to může SKYLINK?
Skylink program pouze distributuje tak chyba je u hbo néé?
Jestli ne tak prosím o vysvětlení.

slávista
Registrace: 11/2010

@Tondach

skludni hormony a ten KLIDEK si nabuduce odpustis !!!

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra