![]() |
|
aktivacny webnedaju sa aktivovat programy,ma niekto podobny problem ? alebo je problem u mnaDakujem |
oktober
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: aktivacny webTed jsem chtěl registrovat kartu výměnu za Cs Link a před ukončením registrace napíše chybovou hlášku a odpojí mě.Zase asi nějaká užitečná novinka :bomb: |
Veny
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: aktivacny webniekedy zalezi v ako internetovom prehliadaci otvarate stranku. viem ze to robi problem v mozzile |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: aktivacny webNa druhej strane nejake tie upravy sa vzdy v it robia, ked je volny den. Preco makate v sobotu ? ;) Samozrejme myslim zo srandy, ale je to tak, predsa len cez tyzden je pracovny den.Ked robia nejake upravy, este viac ludom by to vadilo.....logicky.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
aktivacny webpise mi tento text:Vaše prihlásenie bolo ukončené! Chyba aplikácie ! Pre pohyb v aplikácii používajte, prosím, len tlačítka aplikacie (nie Vašho prehliadača). NEROZUMIE vie mi niekto poradit |
oktober
![]() |
|
RE: aktivacny webdajsi operu tam ide skylink bez problemov🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
aktivacny webOd rána jsem zkoušel aktivaci kuponém,ale vždy po odeslání čísla se objevilo,,invalid number"takže jsem provedl aktivaci přes SMS a je to ok. |
hugo51
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
Jupi...potrebujem dobiť a zaplatiť SERPO a nejde ani Opera ani Explorer zákazník si to nechal na poslednú chvílu a teraz skáče ako guma v trenkách a ja sa potichu smejem ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: aktivacny webnejde ani cez Operu,ani Explorer,ani Mozillu |
oktober
![]() |
|
RE: aktivacny webweb má znovu fungovať v pondelok. povedala teta v skylinkuMonoblock Triple 19,2°E, 16°E, 13°E a Monoblock Duo 2°E, 1°W
|
jimmy.a
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: aktivacny webKazdy kto si mysli, ze online musi vzdy vsetko byt pripravene ked si na nieco spomenie a necha na poslednu chvilu, nech si trhne nohou.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: aktivacny webNie, nemusi, ale co brani SL informovat zakaznikov alebo partnerov o pripadnom vypadku, ci uz planovanom alebo neplanovanom, prostrednictvom webu - ten funguje. Myslim, ze by to bolo slusne a korektne. Pracujem v banke a napr. kazdy planovany alebo aj neplanovany vypadok internetbankingu je komunikovany voci zakaznikom. Ide tu len o to, aky ma ta spolocnost postoj voci svojim klientom...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 446 |
![]() |
|
RE: aktivacny webSuhlas - IT-ckari maju svoju robotu a toto maju riesit ludia co su zase za to platení. Cize nejaky iny (nevhodné slovo)no, co ma na starosti styk s verejnostou.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: aktivacny webTed jsem registroval výměnu a už to šlo. :lookaround: |
Veny
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: aktivacny webprečo to nemohli vypnúť v nedeľu?Monoblock Triple 19,2°E, 16°E, 13°E a Monoblock Duo 2°E, 1°W
|
jimmy.a
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
![]() |