![]() |
|
VU+UNO DvojtunerUž mě nějak nebaví zlobit se s Dreamsky 256. Mám ideu: UNO, dát do něho twin tuner, zapojit 2 paraboly nebo twin lnb monoblock a teď. Půjde zároveň sledovat nějaký kanál na TV a zároveň streamovat jiný kanál, ATO I Z JINÉHO TRANĎÁKU do PC? Dekodování jednou kartou! Baba by se to hold musela naučit ovládat :)))Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: VU+UNO DvojtunerSamozřejmě, vždyt od toho ten druhý tuner je, ale ted pozor, přes wifi streamovat tak max. sd kanál, na hd bych to moc neviděl, jedině že bys měl super wifi, ale podle mně i tak to bude mít výpadky. Před týdnem jsem zkusmo instaloval inverto unicable a jede to po jednom kabelu jako z praku do obou tunerů /solo2/. Za ten tuner dáš docela dost, takže pokud už nemáš uno, zamyslel bych se hned nad solem2. Ten zdroj mimo receiver je šikovný, možnost 2,5 disku je zase nevýhoda i když ono už je to jedno.Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
UNO už mámtwin tuner stojí asi 19stovek. Streamovat bych streamoval kabelem.UNO je píchlé do hubu, odkud mám i připojeného Maca. Jinak přes nkový router streamuju i HD do maca ,kde mám taky nkovou wifinu. Výpadky byly ojedinělé asi to záleželo na aktuální komunikaci po vnitřní síti(telefon, tiskárna,TV,2x stb, 1PC ,1 Mac, někdy i Nokia přes wifi.Jen mám obavu, jak to utáhne procesor v UNU, při kombinaci třeba TV= ČT1 HD a streamovaní do Maca = němci s vysokým tokem (popřípadě HBO HD.) Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: VU+UNO DvojtunerNeboj se toho, funguje to v pohode. Mam Duo (to ma slabsi procesor nez Uno) pripojene k routeru kabelem a pres Nkovou wifi streamuju z druheho tuneru nemecke HD programy bez jakychkoli problemu. Z venku muzu spolehlive streamovat SD progamy, HD obcas sekne - mam jen 10MBit upload. |
Katikakus
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
RE: VU+UNO DvojtunerA co tak MOI Streaming Box od TBS? Dreamsky si klidne muzes nechat, recenzi máš tady http://www.tbsdtv.com/forum/viewtopic.php?f=92&t=8294 |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: VU+UNO DvojtunerV tom případě, když už máš uno, není o čem. Uno je velmi dobrý receiver, vyměn za twintuner a je to, ten single tuner ještě rozumně prodáš.Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
Díky za poznatky.Jo a ještě jedna nejasnost. jak je to pak s ovládáním? Když dejme tomu budu chtít změnit stream, nebo nastavovat něco v enigmě...Dá se to neohrabaně přes WebIf, ale nepolezu tím babě do obrazu na TV? Duo má sice dva tunery ale na rozdíl od Una jsou na bordu odděleně. Uno má tuner v nějaké ATA-IDE patici, tudíž tam bude nějaké hrdlo, kde se to bude potkávat.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: VU+UNO DvojtunerJenom se můžu domnívat /což znamená h...vědět/, že tuner bude rozdělen na A a B, tak jako u sola2. Jeden tuner /který byl první/ používáš na sledování TV a druhý na stream. V podstatě jako při nahrávaní, je to to samé, tuner se chová, jako kdyby si nahrával. Rozdíl od dua podle mně ani nepostřehneš. Ale co je to hlavné, že bábě do obrazu nepolezeš... :)))Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
![]() |