, sekce: Skylink |
|
HBO HD zvuk SkylinkChtěl bych se zeptat. Také vám vypadává zvuk |
spalis
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 19 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 91 | |
|
|
RE: HBO HD zvuk SkylinkTo jsem jim taky napsal, že si stěžuji u nich, protože od nich to kupuji, když mi napsali, že oni nevysílají, jen přebírají! Zkusím ještě napsat přímo na HBO a když to nepomůže, tak holt si přestanu HBO předplácet! Platil jsem si to kvůli HD a zvuku v 5.1 a to, že to jde, když se přepne zvuk na stereo, nebo že to jde v SD variantě není samozřejmě řešení! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
|
|
Tondachpresne ako píšeš,ak to neprestane prestanem si to predplacať.Asi sa im sťažuje málo ľudí aby sa s tým zaoberali.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
|
|
asi ano,já na HBO HD koukám tak 2 hodiny ročně,nic tam pro mě není a na ten hnůj je 5.1 škoda :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 499 |
|
|
THXKOPřesně tak málo lidí si předplácí,z toho mála ještě hodně lidí poslouchá zvuk přes šustítka z TV a jsme doma. :-/ |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
hobopřesně tak a divíš se,je to ("kanál") k nezaplacení R^ :lookaround: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 499 |
|
|
RE: HBO HD zvuk SkylinkPotvrzuji, že je chyba u Skylinku-protože eng.stopa je v pořádku, taky ženu signál přes AV ONKYO, ale nový typ přes HDMI. Je jedno, zda přes HDMI či optiku či koax.Pozoruji tuto chybu delší dobu. Zvuk vypadne cca každou 1 min, jen přeskok ve zvuku. Dal jsem si teď práci a zkontroloval anglickou stopu a ta je bez výpadků. Ale hlavně jsem porovnával zvuk HBO HD od UPC z 1W a tam jsou obě i česká stopa v pořádku. Takže je chyba na 100% u Skylinku. Žádné jiné HD programy tuto chybu nemají. Je jedno, zda použiji UNI čtečku či certifikovaný modul. Teď to napíši i Skylinku s odkazem na tyto stránky a bylo by dobré, kdo používá kvalitní AV techniku, aby si stěžoval taky. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
|
|
@ojoj1Takže jsi potvrdil i to HDMI a vše ostatní co jsem tu zdaleka nejenom já tvrdil.Po včerejší debatě jsem si stěžoval všude kde je to jenom možné a jsem zvědav zdali se vubec dočkám odpovědí natož nápravy. ;) |
hobo
|
|
RE: HBO HD zvuk SkylinkVčera jsem si také stěžoval,ale zatím žádná odpověd |
spalis
|
|
RE: HBO HD zvuk Skylinkodpověd ze SkylinkuKarta se zvukem nemá nic společného. Karta umožňuje pouze rozkodování placené a neplacené programové nabídky. Programy nevysíláme jen je poskytujeme na naších kartách. Signál a programy přijímáme se stejného zdroje tzn.že pokud by byl nějaký problém(výpadky) tak ty samé potíže by se musely projevit zákonitě i u nás. Žádné výpadky ani hlášeny nebyly. Bohužel,zpětně již nejde ověřit jestli daný program/my šel v pořádku či nikoliv. Danou stanici budeme monitorovat a pokud se vyskytne problém předáme podnět poskytovateli k řešení. |
spalis
|
|
to spalisTo mi napsali taky! Tak jsem jim dnes napsal znovu a současně jsem napsal i na HBO. Dole mají "kontaktujte nás", ale to nějak nefunguje v Google chromu, v Mozille se to otevřelo. |
Tondach
|
|
@TondachTaky jsem napsal mimo jiné přímo na HBO.Tak jsem zvědav ale moc si od toho zvláště u nás neslibuji.Pokud se nic dít nebude tak to u nich zabalím a zkusím na nějaký čas bez nich s konkurencí kterou mám také a uvidíme. ;) |
hobo
|
|
RE: HBO HD zvuk Skylinkspalis:co Ti odepsali je nic neříkající klasická odpověď. Jsem zvědav co napíší mně neb jsem jim napsal ať to předají kompetentním technikům, viz: "HBO HD - audiostopa Dolby 5.1 cz!!! Zjednejte prosím nápravu u české audiostopy Dolby 5.1 cz u HBO HD. Předejte u vás prosím kompetentním odborníkům a neodpovídejte mi, že je chyba někde u mne. Jsem prodejce sat.techniky a mám možnost odzkoušet na X přístrojích. Eng.stopa je v pořádku, taky ženu signál přes AV ONKYO, ale nový typ - přes HDMI kabel. Je jedno, zda přes HDMI či optiku či koax. Vyzkoušel jsem všechny možné propojení. Pozoruji tuto chybu delší dobu. Zvuk vypadne cca každou 1 min, jen přeskok ve zvuku. Dal jsem si teď práci a zkontroloval anglickou stopu a ta je bez výpadků. Ale hlavně jsem porovnával zvuk HBO HD od UPC z 1W a tam jsou anglická i česká stopa v pořádku. Takže je chyba na 100% u Skylinku. Žádné jiné HD programy tuto chybu nemají. Ani jiné zahraniční HD programy třeba z 19E, 13E či 28E. Je jedno, zda použiji UNI čtečku či certifikovaný modul. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
|
|
ojoj1To je dobře, napsal jsem něco podobného, jen s tím, že nejsem prodejce. Mě totiž napsali, abych se poradil s nějakým prodejcem, čímž jsi to vyřídil za mně! Budeme čekat, co se stane! R^ |
Tondach
|
|
RE: HBO HD zvuk SkylinkSkylinku sem odepsal at se podívají na tuto diskusi |
spalis
|
|
RE: HBO HD zvuk SkylinkDenon přes hdmi a žádné výpadky DD v současnosti nejsou. Mám ale zapojeny jen přední stranové repro, takže neslyším dialogy pro centr a zadní, ale jinak je zvuk nepřerušován a bez výpadků, možná už to opravili.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
Musím POCHVÁLIT Skylink!Včera jsem napsal, DNES ráno přišla odpověď tohoto znění!Dobrý den, dotazů je již více a problém byl postoupen našemu monitorovacímu centru, které to již řeší s HBO. Jakmile dostanu nějakou zprávu, budu Vás ihned informovat. S pozdravem _________________________________ Radek Skubach Tomik 535: neopravili a při stereu to nevypadává! Pokud máš zapojeny jenom přední reproduktory a máš přitom nastaveno dekódování v DD, tak by se to mělo projevit! |
Tondach
|
|
RE: HBO HD zvuk SkylinkKdybych měl přepnuto na stereo, nepíšu že při DD teď žádné výpadky nejsou. Jak se česky napíše, že mám zvuk bez výpadků?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
Tomik535A jak se česky napíše, že výpadky jsou? Mimochodem, to musí být tvůj Denon štěstím bez sebe, když mu ženeš signál do prázdných výstupů..... :laughing: |
Tondach
|
|
RE: HBO HD zvuk SkylinkMohl by jsi své vtipy prodávat, určitě pobavíš celou republiku a ještě trhneš balík.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: HBO HD zvuk SkylinkZe Skylinku mi přišla odpověď-dvě:1. Dobrý den, dotazů je již více a problém byl postoupen našemu monitorovacímu centru, které to již řeší s HBO. Jakmile dostanu nějakou zprávu, budu Vás ihned informovat.(stejný mail jsem psal již kolegovi Tondachovi se kterým jste problém diskutovali na Parabole) 2. "Dobrý den, kolegové na Towercomu provedli úpravy na kóderu. Závada by již měla být odstraněna." Odepsal jsem neboť chyba přetrvává: "Dobrý den pane xxx, HBO HD - audiostopa Dolby 5.1 cz!!! (anglická stopa je v pořádku). Závada přetrvává, problém jste neodstranili. Možná by bylo schůdné prostřednictvím firmy HBO zjistit nastavení u UPC (1W), kde je audiostopa Dolby 5.1 cz v pořádku." Prosím všechny, kdo žene audiostopu Dolby 5.1 cz přes AV receiver a má problémy ze zvukem, aby se ozvali a napsali taky na skylink, aby to konečně opravili. Pro tomik 535: Sám mám zapojeno ke svému Onkyo repro7+1. naprosto souhlasím s Tondach, že "Tvůj Denon je štěstím bez sebe, když ženeš signál DD do prázdných výstupů." Něco si o receiverech přečti, může Ti receiver odejít!!! Aspoň v manuálu u Onkya to máš napsané! Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
|
|
@ojoj1Já dostal odpověd od HBO že zaznamenali stížnosti od předplatitelu a že se problém předává jejich technikum aby se spojili se Skylinkem a celou věc vyřešili. :-/ |
hobo
|
|
RE: HBO HD zvuk SkylinkChcete mě přesvědčit že můj denonek trpí protože nemá zatížené všechny výstupy? :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
Tomik535, hoboNetrpí, vždyť jsem napsal, že je štěstím bez sebe.....ale je to jen tvoje věc, až ti v tom prdne....:bomb: |
Tondach
|
|
RE: HBO HD zvuk SkylinkTondo a nějaké odbornější vysvětlení než výmluvu na svůj návod k Onkyu nemáš?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
@TondachAle v této debatě o štěstí já nejedu ani náznakem. ;) |
hobo
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 91 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|