![]() |
|
ČTsportHD Skylink vs. ČTsportHD DVB-TProsím, je zde někdo, kdo má doma možnost porovnání kvality obrazu u těchto platforem ? Jsem u skylinku krátce, ale ted jsem se díval na MS v hokeji a mám pocit, že kvalita na skylinku je hrozná. Možná mám velké očekávání,ale čekal jsem to lepší. Zatím jsem toho v nativním HD na Čtsport moc neviděl, nebot nedávají skoro nic,tak nemám porovnání. Mohu jen porovnat třeba ted ve středu ligu mistrů Bayern-Barcelona, kde jsem měl možnost srovnat to s ZDF HD a ten rozdíl byl tak velký, že jsem se díval na ZDF. Dokonce jsem slyšel i velkou chválu na dnes dočasně spuštěné kvůli hokeji STV1 HD a STV2 HD na freesat. Ti, kdo to mají na diskuzních forech jen chválí, jak je obraz perfektní. Bohužel nemám možnost sledovat reg. sít 7, kde ted ČT spustila 3x HD, proto by mě zajímalo, jaká je kvalita ČTsport HD tam ? předem všem děkuji za názory.. |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: ČTsportHD Skylink vs. ČTsportHD DVB-TV DVB-T byl hokej V KVALITĚ HD lepší než na Skylinku . Když si zaplatím budu mít lepší obraz , kvalitu atd. to už neplatí .Plno lidem bude stačit jen DVB-T a ted nově v kvalitě HD a to X programů zadarmo to bude taky rozhodující ZATÍM . R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: ČTsportHD Skylink vs. ČTsportHD DVB-TZvykejte si časem se bude HD označovat i programy s datovým tokem kolem 4Mbit/s.V dnešní době vám to plesknou na cokoliv.Je to prodejní značka a lidé na to slyší. :laughing: Jeden z příkladů LNB snímače označené HD. :laughing: Ferko z hornej dolnej v elektro obchodě,že vraj soused Kolonik mu nakukal,aby si zakůpil LNB s označením HD,aby mohol pozerat ty programy v HD kvalitě.Bez toho mu to prý fachat nebude. :laughing: Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
lachtanTak tak není umění vyrobit ale prodat,to platí už mnoho dávnověkú,a ve všem. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: ČTsportHD Skylink vs. ČTsportHD DVB-TA kdy se ten mux 7 dostane na severní moravu?Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: ČTsportHD Skylink vs. ČTsportHD DVB-TNa Severní Moravě chcípl pes.Zde je vše finančně nerentabilní.3 krát do měsíce mi volá T-Mob.. s fantastickou cenovou nabídkou na 3G internet.Když navrhnu,že to chci,ale s podmínkou,pokud to nebude fungovat,tak smlouvu bude platit on,vždy po nahlédnutí do mapy pokrytí mého bydliště cukne.Stále nechápu proč? :laughing: A jsme opět u toho,co jsem psal v mém prvním příspěvku v tomto vlákně.Vnutit,prodat za každou cenu.Chudáci důchodci. :8) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |