![]() |
|
paralelní zapojení parabolAhoj lidi má někdo zkušenost se zapojením paralelně několika menších parabol místo jedné velké pro příjem slabých signálů? |
tartaros
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 1 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: paralelní zapojení parabolHora uz v Mikrokomu nekope, koupili Švrčka. :))On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: paralelní zapojení parabolZdar,robil optyku,ni?:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: paralelní zapojení parabolJe to manager, ti umějů všetko. ;)Když bylo poslední zasedání, tam přijel soudruh manager až z Blavy. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Peonpřesně to jsem myslel :laughing: :lookaround: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
zdravimdiskutijící, chyba je jasná. Firma SMW mimo jiné vyrábí i konvertory, které májí zvlašt vstup pro Horní a Spodní pásmo.Tento zmiňovaný konvertor má L.O. na kmitočtu 10750 pro horní pásmo, takže proto tento rozdil. Na druhém obrázku jsem při měření na tuto skutečnost zapoměl vlivem radosti z úspěchu a mé chyby jsem nastavil pouze 13V a proto rozdíl právě přesně 1GHz.Jinak pro pro Váš velký zájem můžu celý pokus zopakovat, tentokráte bez této drobné chyby a na spektráku HP. |
kolop
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 187 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |