![]() |
|
Opticum MultiviewMá niekto skúsenosť s aktuálnym zdielaním cez RS232 a EMU? |
Seeman
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
Opticum Multi viewTo je dvoj prijímač, ktorý zdieľa jednu kartu a ďalej už nie.a čo sa týka emulacie tak to ide dokonca by mal chodiť aj crypto balik skylinku .Je tom druhe dvojča optikum multi room len ma ine setingy.Už davno som ho nemal u seba. |
Mirod
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
RE: Opticum Multi viewU jednoho mého zákazníka přestalo fungovat sdílení a nerozchodil jsem to ani po nahrání firmware. Byla tam karta Cryptoworks. |
Modřina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: Opticum Multiviewmohl bych poprosit - jaký používáte firmware v Opticum Multiview? |
bibin
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: Opticum MultiviewOpticum Multiview je šrot ktery za opravu nestojí. Pokud se k nemu dostanu, tak to resim pouze výměnou nebo odcházím. Totéž doporučuji i zde. Je to jediné rozumné řeseni.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Opticum Multiviewdo světa jsem jich pár pustil, všechny fungují ok, jen jeden se nepovedl, na room 2 vždy zdechne pár programů - kodováno - stačí vymazat, znovu naladit a zase chvilku je klid. |
bibin
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: Opticum Multiviewon chce poradiť tak mu poradte.Ak si to neurobyl, napis mi na miroslav46@centrum.sk ja ťa navediem nebudem ti to vypisovať tu, je to dosť zložite. |
Mirod
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
RE: Opticum MultiviewMirod,prosím Ťa môžeš mi bližšie poradiť,hlavne aký FW s Emu. Vďaka. |
Seeman
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: Opticum Multiviewpokud si nepleteš -view a -room tak tam dej např 1.4.03 emu |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |