![]() |
|
Partnerský web SkylinkJde vám, nebo jen já mám smůlu?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
pf09ČP-dělala to žena.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Partnerský web Skylink:-) mi pojišťovák sdělil, že v každým návodu je vypínat příjmače od sítě v době bouřky... vypni příjmač za bezmračného dne při předpovědi (jasno po celý týden a bez bouřek) a odjeď do práce... návrat po deseti hodinách a devastace v baráku. Patrně máš nějaký rodinný nadstandard. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
pf09Já se u tv Panasonic nikde o tom v návodu nic nedočetl že mám tv vypínat za bouřky, to samé v návodu na Technisat, ale třeba jsem to nenašel.A ani u myčky to není a jelikož myčka se dá naprogramovat i pračka tak to pere a myčkuje v noci.Ano žena říká že máme nějaký placení navíc. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
@petr33sklidni hormony, návod u SkyLink na řešení problému tě zavede na nezaplacení SERPO a v legislativě EU je, že každý návod musí obsahovat u přijímače bezpečnostní opatření. Navíc je mně divné, že nemáš certifikovaný přijímač od SkyLink. Pak by jsi pochopil, že něco co je v pasivním Stand-by nepřijímá oprávnění a zvyšuje se počet přístupů na web SkyLink. Zrovna teď to nějak často mění. Banánům zdar. ;) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 046 |
![]() |
|
RE: Partnerský web SkylinkKdyž je někdo šetřílek a šetří na pojištění, tak nic nedostane.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RAFI007 a spol.tie svoje drze poznamky si nechajte nadoma !Ako si na zaver poznamenal, "Banánům zdar" a mozes sa za ten cas ucit ako sa mas chovat ! Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |