![]() |
|
Serpo na tri mesiace?Skončil mi balíček 7 vybraných programov a ďalší si chcem objednať po dovolenkovom období. Teraz chcem zaplatiť serpo na tri mesiace, no túto možnosť som na stránke Skylink nenašiel. Tam asi treba dať trvalý príkaz na celý rok. Aké možnosti mám s krátkodobou platbou, aby som neskôr neplatil serpo aj vybraný balíček? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
Tomik535Nevím proč bych měl být mimo. Vždyť jsem radil koupit jednoznačně tu kartu za 384,-, kde není žádná ochranná lhůta zahrnuta v ceně. Tak bych předpokládal, ze bude pochopeno, že píši o posouvání SP zaplaceného a nikoliv ochranného.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
pierrepetrTo je fakt, to by ho mohlo zruinovat.Ostatně, pochopil jsem ho tak, že bude balíček platit občas, takže v mezidobí by se SP odčerpával. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Tomik535Ojoj, koukám, ze jsem popletl diskuzní vlákno.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Serpo na tri mesiace?Ale konec konců, vzhledem k tomu, ze mu jde o placení SP, tak už má po ochranné lhůtě, tak proč to sem plést, ze se neposouvá. Taková informace je mu k ničemu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |