![]() |
|
TV Changhong - servisní PINNeznáte někdo servisni PIN kód do menu modelu EF24F868SD? Uživatelsky PIN je totiž neznámý. Dík za info.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
taketo nieco si skusal?Decrease volume to no sound,..press mute on remote control and menu button on tv pannel at same time."S" appears on the screen and u can change and edit factory mode using pro+/- and vol +/-. Save and exit setings press power button on remote control Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: TV Changhong - servisní PINUz jsem našel uživatelsky PIN. Díky. :)10ks z 16 bylo pod PINem. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
TV ChanghongPředpokládám, že je máš odzkoušený. Dá se na to dívat? A co obsluha? Chtěl bych ji na chalupu... když to někdo ukradne, tak to neudělá v peněžence takovej vítr ... Saxone, díky za INFO. |
Ládys
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
RE: TV Changhong - servisní PINObraz v DVB-T i DVB-S je otresnej, ale na tebou popisovaný účel ideální. ;)Ovládání celkem v pohodě, akorát jsme naladili tři multiplexy na kvalitním signálu, jinak je neznám. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
TV ChanghongSaxone, díky za INFO a hezký zbytek dnešního svátku. Tady pod Kozákovem máme polojasnom a +26 st. To možná o prázdninách bude málokdy. |
Ládys
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
pro SaxonProsím, měl bych dotaz. Mám podobnou tv na konci pouze místo 868 mám 888SD. Mám problém ten, že mi každé 2 hodiny naskočí na obrazovce na cca 1-2 sek. šedivé okno s hláškou o tom, že je škodlivé sledovat tv déle než 2 hod. :-)) nemohu se jí zbavit. Oslovil jsem továrnu v Nymburce, poslali mi návod, jak to zrušit v servisním menu, ale i po tomto zásahu hláška nechce zmizet. Naskakuje ti taky tato hláška nebo ne ? díky.. |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
Tak dlouho jsem tu TV zapnutou nemel,Delali jsme penzion, kde tyto TV byli zakoupeny majitelem. Je mozné, ze ta hláškami se tam objevi také, to se musím spis zeptat tamních provozních.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxone..Není ten penzion na Moravě v Proskovicích,tam jsem na ně narazil jako host a majitele jsem učil v ovládání.Nicméně šlo o LCD.Já mám v domě pro porovnání 2 LE 24+22 ( mimo Sonky Br,Sharpa le ,Panasonika plazmu a Lg lcd) a obraz u obou velmi kvalitní oproti těm LCD.Možná,že jde o náhodu.Trapas je,přidávat nový sat kanál.Na to je prý program do Pc,ale ten nemám-nemáš ho? |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
![]() |