Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

mimo mísu zvuk

propojil jsem PC s TV Sony Bravia kabelem HDMI,obraz je jak víno,ale bohužel mi nejde zvuk /v pc karta ATI Radeon/.Nemáte někdo s tím zkušenost.Díky za rady.

jikle
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: mimo mísu zvuk

Skontroluj dig audio cez hdmi na pc.Ci je aktivne.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Z PC

Je nutné většinou zvuk vytáhnout samostatně. Málo kdy je integrován do HDMI

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

to liquere ,kde se to nschází,nejsem v pc tak zběhlý

jikle
Registrace: 2/2006

Tak to uz hadam vie majitel, co dokaze ta ati radeon karta. Ten isty cip v ntb to ma integrovane, preto som to napisal ako prvotne nakopnutie pri hladani chyby...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Hladaj zvukove nastavenia, nastavenia prahravania, ci tm mas moznost dig. audio. Ak nie musis vyviest inak, ako pisal enik.

liquere

zelena zdiřka cinch v PC (audio),ale lepsi bude kdyz to nechaš klasicky přes RGB :)

VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310

kos
Registrace: 12/2005

pár tipov

Ja som mal nVidiu a tam bolo potrebné prepojiť grafickú kartu S/PDIF káblikom s doskou (červený S/PDIF out pin a čierny do GROUND pin. V tvojom prípade pri inštalácii ovládačov na grafiku by si mal zaškrtnúť aj nainštalovanie zvukovky. (je to zvukový čip na grafike).

Richard21
Registrace: 9/2009

na repracku pravym tlacitkem vybrat playback devices (nevim jak se to bude jmenovat v ceskych windowsech) a tam by melo byt videt zarizeni HDMI. V prirazenem menu ma moznost Test. Pokud bude fungovat, pak staci jen toto zarizeni vybrat v programu pro prehravani, pripadne jej nastavat jako vychozi.

izidor
Registrace: 3/2008

to all

preboha neblaznite ludia. cez hdmi ide aj video aj zvuk. to musi ist spolu aj keby co bolo. na ntb acer mi to islo na prvy sup po pripojeni ntb k tv. potom to sony ak to nevie tak ho treba hodit do kosa. nic v zlom ale ak si kupim tv za cca 20k a aby nevedel cez hdmi prijmat zvuk z pc tak to ani omylom. moje starucke LG(cca 6 rokov) to zvlada bez problemov.

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

Jo, ale az ked to pocitac aj posiela....

liquere

Já musím kliknout na ikonu zvuky a zvuková zažízení která je v ovládacím panelu ( má to každý ) a
1 kliknu na 3 obdelník ZVUK
2. pak hned v prvním odstavci Přehrávání zvuku - VÝCHOZÍ ZAŘÍZENÍ najdu zapojení zvuku který potřebuji , aby šla .
3. Já Mám tři možnosti pokud dám USB - tak jdou Sluchátka . pokud tam dám KARTA Nvidia - až ted mi jde v TV ZVUK , a nebo HD AUDIO tak mi jdou repráky přídavný zase . Samo se to nechce připojovat podle použití , musím vše ručně přehazovat podle potřeby . Zvuky všude na těch třech věcech taky NAJEDNOU nejdou .

standa111
Registrace: 11/2009

zapoměl jsem dodat - až ted mi jde v TV ZVUK PŘES HDMI samozřejmě - R^

standa111
Registrace: 11/2009

potvrzuji,jde to

normálně,ale zvuk jen u jednoho zařízení,které zvolíš R^ :O :(((

pierrepetr
Registrace: 5/2006

mimo misu zvuk

Ja mam zajimavou zkousenost s Panakem. Pri pripojeni PC s TV HDMI kabelem, musim vzdy nejdrive pustit TV, nastavit pripojeni HDMI na TV a teprve pak pustit PC (kde je nastaveno HDMI vystup - obraz i zvuk - dva monitory). Jinak jde HDMI bez zvuku. Mozna to nekomu pomuze... Hezky den. ;)

aslivins
Registrace: 3/2006

aslivins

ještě napiš jakou máš grafiku,pak ti to zbaštím :laughing: :laughing: :laughing:

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra