![]() |
|
regionalni sit 7 brno 47 kanalnevie niekto ci zosilili vykon alebo co sa stalo? lebo som to prave naladil (skusal som to ladit od zaciatku ako to pustili)...v malackach... ale zatial to vypadava aj ked na LED samsungu ukazuje signal 96%...moze to byt len nahoda kvoli pocasiu samozrejme ale rozhodne by som sa nehneval keby sa to rozbehlo :)dik |
robert79
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 442 |
![]() |
|
jakou mášanténu? R^ :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
RE: regionalni sit 7 brno 47 kanalmam tam toho viacej..nechcem si tu vymyslat lebo nie som antenar,viem ze mi tam daval nejake priamo na konkretne kanaly vase, ked ste mali este slabsi signal... samozrejme ze teraz sa prijem uz ovela zlepsil ako to bolo pred par rokmi, takze tie anteny uz maju svoj vek.. mozno 15rokov aj...ale chytam vsetky vase muxy (1-4) bez problemov..rad by som aj regional sit 7, ale teraz to zas ukazuje signal nula,takze uvidim ale budem to sledovat skusam to ladit zo srandy sem tam a teraz mi to nabehlo ale uz to je zas prec, ale bral by som to:) |
robert79
![]() |
|
RE: regionalni sit 7 brno 47 kanalinak mi to pekne rozhodilo zoznam kanalov teda len mux4 kedze ten je hned vedla (46.kanal)...ako keby to vymazalo lebo na obrazovke sa ma to pytalo ci chcem vymazat Novu HD lebo neexistuje uz :)ale to bude problem samsungu:) |
robert79
![]() |
|
kolikto máš do BRna?,spíš to vypadá na vyjimečné příjmové podmínky :))) :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: regionalni sit 7 brno 47 kanalAsi 100 kilometrov do Brna to je.. |
robert79
![]() |
|
s tímmizerným výkonem 47.k to vypadá na náhodu :laughing: :O |
pierrepetr
![]() |
|
RE: regionalni sit 7 brno 47 kanalTreba zvysit vykon alebo pustit z Hodonina ako mux4 a aj na Morave bude klud:) |
robert79
![]() |
|
áno...napiš jim :laughing: :O :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
robert79"inak mi to pekne rozhodilo zoznam kanalov teda len mux4"..."sa ma to pytalo ci chcem vymazat Novu HD lebo neexistuje uz"... Pri spusteni regmuxu 7 zmenili identifikaci v muxu4 (tedy alespon v Brne), proto u nekterych prijimacu stare programy muxu4 prestaly fungovat a bylo potreba programy znovu naladit. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: regionalni sit 7 brno 47 kanaltak som aj spravil a vsetko slape ...teda az na sit7...:) uz zas nula...zrejme to bol nejaky lokalny mrak co mi dovolil chvilku to chytit:) |
robert79
![]() |
|
regionalni sit 7 břeclavNaladil někdo regionalni sit 7 v Břeclavi ? Pokud ano, tak z Brna nebo z Uherského Hradiště ?Díky. |
jskr
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
![]() |