![]() |
|
jahodová proklamácia ???Kde sa vytratila tato tema? |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
WarderPrečo si včerajší príspevok čo napísal saxon vymazal ? |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
@oneeeeeVráti sa,neboj.Snáď ti tu nie je zle medzi nami...:-)Neriešme minulosť,ale pozerajme do budúcnosti a čo bolo zlé,je na niečo dobre,proste-life goes on :-) Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
Megočo bolo , bolo. život ide ďalej.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: jahodová proklamácia ???no vlado fogo jako moderátor, tak to by bylo z bláta do louže, sice něco zná, ale v diskusi se dost často taky choval jako hulvát. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: jahodová proklamácia ???...tak keď to nikto nechce robiť - ja to teda beriem... :laughing: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
chvíli jsem tunebyl a zase zírám !!!ráno všichni přítomní slzeli stěstím nad prozřetím moderátora který si sám stanovil pravidla která sám nedokazal dodržet ani několik hodin a odpoledne je vše jinak. napíše nové prohlášení:laughing: a zítra čekám prohlášení zbývajících neomylných adminů že demise se nepřijímá! :))) no a moje otázky opět nikdo NEZODPOVÍ ! :laughing: netřeba mi kopat do mrtvoly ale něco o charakteru to vypovídá ! ale zametat UMÍ !!! :8) Rv |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonkuA kto ti nedal odpoveď ?Veď napíš na mail redakcie a odpoveď dostaneš. Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
milý Megodík za radu !ale psal jsem mockrát !!! :laughing: odpověď se asi přilepila na majlbox !!! :))) |
tonek
![]() |
|
tonkuTak sa nerozčuľuj,ak si nedostal odpoveď,obráť sa telefonicky,p.Vyleťal tu má číslo na seba,i stanovený čas,kedy ho kontaktovať.Tak ten problem je vyriešený.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
tonekUpozorňujeme čtenáře, že pokud chtějí odpověď na jejich příspěvek, je nutné vyplnitpoložku e-mail. :))) Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: jahodová proklamácia ???opět dík !ale číst umím ! a tvůj arogantní kolega nepřístupný POLEMICE (jak nedávno sám napsal ) dopadl stejně jak před lety bolševik ! tak se pouč ! :8) Rv |
tonek
![]() |
|
kubaTo si zabil :-) :-)Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
tonekpokud jsi to nepochopil, tak to byl lehky humor. Od tebe, který srší jinak humorem, bych čekal trochu jinou reakci.Ja totiž vzdy odpověď dostal. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
tonekRád by som ti pomohol,ale neviem o čo ide.Rozčuľovať sa nepomôže.Buď povedz na rovinu problém,alebo to nechaj tak.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
kuci moji !kubo: 22:27:10 odklepnuta odpověď pro Mego !Mego: tuším si se tu dopoledne zdržoval , PROČ si "NEPOMOHL " ???!!! :laughing: :laughing: :laughing: :8) a jak jsi zjistil že sa ROZČULUJEM ??? :lookaround: |
tonek
![]() |
|
tonekAk to nie je vymazane,tak mi ozrejmi pamäť,aj popri práci sledujem diskusiu,tak mi mohlo niečo ujsť a nie vždy sa môžem dokonale sústrediť na x-veci.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
RE: jahodová proklamácia ???možná si vzpomene Warder :(a ty majly končí v KOŠI ??? tak si nehraj na dobráka ! |
tonek
![]() |
|
tonek podruhéUpozorňujeme čtenáře, že pokud chtějí odpověď na jejich příspěvek, je nutné vyplnitpoložku e-mail. Nebo kde jsi udelal chybu? Vždy jsem odpověď dostal. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
tonekS e-mailami nemajú admíni nič spoločné,to že si nedostal odpoveď,za to nemôžem a ani nikto z admínov.Ak by mal vedieť niečo Warder,tak si požiadaj o jeho mail redakciu a napíš mu. Ja sa na nič nehram,ani nebudem,ale najskôr riešim niečo po dobrom,lež urobiť nejakú blbosť po zlom. Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
RE: jahodová proklamácia ???asi sem dal tvoji adresu !? :O |
tonek
![]() |
|
PROČsi věci NEVYSVĚTLIT ?lépe vše smazat a strčit hlavu do písku ?! a je po problému :laughing: vždyť sem tu hlavní body napsal , pár kluků reagovalo a jeden ač nechtěl mazal a mazal ! |
tonek
![]() |
|
tonkuAk myslíš tú tému o Warderovi s vyše 130 reakciami,tú videl i sám p.Vyleťal,odpovedal.Ber to ako chceš,ale ak niečo niekto zmaže,je to jeho rozhodnutie.Ak niečo urobí kolega petr33,ja mu nezasahujem do toho,rovnako tak som to nerobil Warderovi,a ani Tomíkovi,či Alfasexovi,s ktorými som tu bol. Jediné,čo môžme ako admíni,tak sa doplňovať,spolupracovať na diskusíí,ale keď niečo zamkne,zmaže,s tým neurobím nič. Takže ak si sem dal nejakú požiadavku na vylepšenie,ver,že neostala povšimnutá,ale na druhú stranu nie všetko,čo tu odznelo bude realizované. Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
tonkuJá jsem pana Vyleťala oslovil několikrát,vždy mě odpověděl,i když ne k mojí spokojenosti,někdy i do týdne,ale vždy,jinak co se týče honu na čarodějnice,Warder mě vždycky sr.l a já jeho taky,vyhodil mě za měsíc vícekrát,než ostatní za pět let,ale kam jsme to dopracovali,opravdu si chcete vybírat admina,nebo policajty?,kdo je pro vás nejlepší?,ten co bude hlídat,jestli nejedete na červenou,nebo ten co se nebude dívat,až pojedete na červenou? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
Mego díkyza diskusi!ukončím to poznámkou , možná se mýlím ! Ale včera dopoledne v mnou založeném, Warderem smazaném vlákně ,jsi ( popri práci) reagoval, a zdaleka to nevypadalo jako pomoc. tohle téma založil hajnalka! :8) pěkný den t. |
tonek
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |