![]() |
|
Poďme sa hádať (Plazma vs. LCD)...tie "najlepšie" a "vychytené" staré vlákna sú už staršie ako 3 mesiace a nie je možné do nich vkladať príspevky... ...a ja mám strašnú chuť viesť krčmové reči na túto tému...P. S.: Wardera vyzývam, po určitých udalostiach, čo sa (asi dnes) stali, nech sa kľudne pripojí (ak nebude zeleným písmom a nebude mať kľúče od velína...) :lookaround: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Poďme sa hádať (Plazma vs. LCD)to je z tvojej strany provokácia.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Poďme sa hádať (Plazma vs. LCD)...ani nie - chcem sa proste zúčastniť trochu ostrejšej debaty o výhodách a nevýhodách oboch platforiem... ...mám LED strednej triedy a som nadmieru spokojný, nakoľko sa žiadne "elcédé" neduhy nekonajú, ale u známeho som videl staršie a lacné LCD - a vtedy sa predávala fakt do určitej miery hrôza... ...ale u iného známeho, tetnokrát so starou plazmou, to tiež nie je bohviečo...Skrátka za posledné roky sa veci celkom zmenili - k lepšiemu (našťastie). |
brga
![]() |
|
@krčmové rečiBrgo,Brgo,co s váma ? No nepotěšil jste mne,ale ani já vás nepotěším...Hochu,hochu,pozeráš hokej v krčme a ešťe sa máš chuť aj hádať...Do velína na 3 dni pôjdeš... Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
RE: Poďme sa hádať (Plazma vs. LCD)...hádať je myslené samozrejme s nadsázkou. |
brga
![]() |
|
RE: Poďme sa hádať (Plazma vs. LCD)...a ináč - ten hokej - Česko s Dánskom - nič moc ste neukázali a my sa s Lotyšmi trápime a prehrávame 1:3 - moment góóól! - 2:3 - ale bohviečo to nie je... |
brga
![]() |
|
RE: Poďme sa hádať (Plazma vs. LCD)já to vyřešil tak, že když je mi doma zima, tak pustím plazmu a když přitápět nepotřebuju, tak LED LCD :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
brgaMáš jedno malé šťastie,že neviem,kde som položil tie kľúče od velína,tak ma nesklam a ponechám pekne slušne podiskutovať,bez emócíí,kto a aký má...Televízor :-)Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
RE: Poďme sa hádať (Plazma vs. LCD)Na dnesnych zapasoch je najkrajsia ta skoda megafon v rohu. To bude väcsie ako octavka? Hadat sa o telke nema cenu.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Poďme sa hádať (Plazma vs. LCD)Vyhodili ste Wardera a už sa tu začinaju prejavovat psychonicky... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
@gentlemaniTak žiadna pozitívna téma,beztrestne zatváram krámik.A ešťe malá prosba na všetkých-neurážajte Wardera,či bol podľa Vás dobrý,alebo zlý admín,nepíšem to len kvôli tomu,že bol admín,ale je to proste len človek a nepatrí sa o ňom takto písať.Budem rád,pokiaľ sa na Wardera nebudú hádzať všetky špiny.Ďaľší útok na jeho osobu budem považovať za urážku a odmena dotyčného neminie.Týmto pozdravujem Wardera a verím,že sa bude zúčastnovať diskusie tu na webe. Tým túto tému uzatváram a dúfam,že sme sa pochopili. Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
![]() |