![]() |
|
Stará karta cyfra+Dobrý denMěl jsem předplacenou kartu CYFRA+ předplatne mi už skončilo chci se zeptat. šlo by kartu předplatit a nebo si budu muset pořídit novou kartu nc+ |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: Stará karta cyfra+I kdyby to šlo tak ceny už jsou uplně někde jinde.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Stará karta cyfra+Tu ti najlepšie poradia-http://www.satsklep.pl/pl/i/Kontakt/3Rafal S. Mám TNK, myslel som si , že bude problém s rozbehnutím-nakoniec všetko ok! Určite ti poradia. |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: Stará karta cyfra+Stará karta cyfry+ je již k ničemu, je již nahrazena nc+ a opravdu ty jejích ceny jsou vysoké,hlavně pokud chceš canal+sportHD,jinak ještě funguje TNK(oproti C+ menší nabídka). |
januvia
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: Stara karta cyfra+Starý karty cyfry+ dojíždějí,mají prý udajně fungovat jěště celý příští rok. Karty nc+ jsou opravdu draší ale uvidime,jestli se v letě nesežene předlacená karta jen na canal+ |
Neroslav
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
![]() |