![]() |
|
Satelitní programy a družiceAhoj chci se zeptat na parabolu Parabola toroidal 90 a maximum E 85 která je na programy lepší a které družice je třeba naladit? Nejsem televizní maniak ale chtěl bych mít víc družic. V součastnosti vlastním Astru 19 a 23st + 13st Hotbird.Ctěl jsem k tomu připojit 9 nebo 28 ale nebylo to možné.Jsem z Brna. Ptal jsem se i na parabolu s motorem ale bylo mi řečeno že to trvá než se naladí příslušná družice a v zimě že to občas i zamrzá.Právě z tohoto důvodu mi bylo nabídnuto na výběr z těchto dvou parobol.. Nejsem žádný profesionál ale nechci zbytečně dávat na střechu další parabolu na jednu družici.Chtěl bych na jednu z výše uvedených parabol naladit 28 - 9 - 5 a nějaký thor a připojit k němu i tu 13-ku.Zároveň se chci zeptat kolik je možné namontovat družc na tyto paraboly. Případně že by to nešlo prosím o jiné možné naladění sat. družic s dobrým příjmem signálu.Předem všem moc děkuji |
mojmir
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
Satelitní programy a družicehttps://www.parabola.cz/forum/topic-77587/.Čti tady :bomb: |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
![]() |