![]() |
|
sloučení DVBC+DVBTZdravím,rodiče mají doma dvě účastnické zásuvky,jednu kabelovku UPC a druhou ze společné antény v domě. Jde sloučit účastnické šňůry z obou zásuvek do jedné obyčejným anténním slučovačem ? Díky předem za radu. Ralw |
ralw
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 203 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65 | |
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTrisposta: Základní slovenské a rakouské programy v kabelovce jsou. A nějaká Dajta, Fooory, Wau, Doma a další klony, které vysílají totéž, co zdejší národní stanice, to je imho k ničemu.tonek: K čemu ti bude nějaké relé? :bigeyes: Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
technikby to měl věděti ! :laughing:jednoduché přepnutí POLOPATICKY zásuvka 1 (slovy jedna ) nebo zásuvka 2 (slovy dvě) frštétsdu! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTSignál z antény a kabelovky žádným relé nepřepneš, je to nesmysl.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTzkus rozvést !a pro blbce prosím podrobně ! :O |
tonek
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTAle on se baví o dvou signálech z dvou kabelů..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTJá nemám co rozvádět, protože sem tady o nějakém relé nic nepsal, že by to mělo jít. Ten svůj nesmysl spíš rozveď ty a pochlub se, jakým zázračným způsobem to jde provést :sly:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
tome -kdo je to ON ??? |
tonek
![]() |
|
pokudněkdo kdo si říká technik nezná princip obyčejného relétak skutečně nevím kam tahle společnost do per..e spěje? (i když to naše není zrovna obyčejné z hlediska VF) :8) |
tonek
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTPrincip relé znám, ale co neznám - a rád se dám poučit - je jeho použití pro přepínání signálů mezi DVB-C z jednoho koax. vodiče a DVB-T z koax. vodiče druhého :sly:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
viděls!někdy třeba tohle S 112-E ???to lepší ti prozradím až po dohodě (půl napůl) nebo si vymažeš v nicku technik !? :8) Rv |
tonek
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTTakže nic a jenom blábolíš kraviny, protože už ti došlo, že jsi tady plácnul naprostou hovadinu :razz:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
nerozumím otázcehovadiny plácáš ty ! |
tonek
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTco tak vyhrabat 12voltové relé ?kdo plácá ! |
tonek
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTŽádná otázka nebyla. Pouze konstatování, že pomocí nějakého relé NELZE přepínat signály mezi DVB-C a DVB-T, a že plácáš blbosti, resp. nejsi schopen doložit, jak to má údajně fungovat :sly:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
to snad není možné !!!!!jdu na dovolenouTY SI VÚL !!! Rv :laughing: |
tonek
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTTakže se opět jenom potvrdilo, co jsem psal výše. Blábolíš kraviny a neznáš nic. To úplně stačí :razz:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
už jsem tuneměl být !jasně máš pravdu ale zato dokážu přepnout relé ! |
tonek
![]() |
|
tonkuVidíš...a už tu nie si...Fiber rýchlosť :)Dúfam,že už tu bude o niečo pokojnejšia diskusia a bez trestného vylučovania.:-) Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
není technik jako technika tomu co to má v nick jsem dal dostatek času si něco naštudovat , směr jsem mu dal .proto pokud se neomluví /(né mě ) ale těm co uvedl v omyl a mohli by daného RELÉ využívat !!!/ tak to poženu přez BRNO , Strassburg a Brussel až do Haagu!! :8) a budu nucen zopakovat svoje slova !!!!! včetně opakovaného trestu !!! :bigeyes: |
tonek
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTNení odpověď na spor třeba tady?https://www.parabola.cz/forum/topic-9451/ Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTNení. A zrovna u tebe bych nečekal, že neznáš princip fungování satelitních přepínačů, což se na DVB-C a DVB-T nedá absolutně použít, a dáš sem ještě odkaz.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
S. 112-EJe přepínač se dvěma vstupy a jedním výstupem, ovládaný pomocí napětí 0/12 Volt které je přivedeno na ss zásuvku přepínače obvykle ze satelitního přijímače. Ke vstupům jednotky je možné připojit dvě satelitní antény a na výstup satelitní přijímač, ale je možné použít i obrácené zapojení kdy je signál rozbočen z jednoho koaxiálního vedení do dvou satelitních přijímačů (například analogového a digitálního) a pomocí napětí 0/12 Volt na ss zásuvce je vybrán příslušný přijímač. Jednotka je průchozí pro 22 kHz a DiSEqC signály.Technické údaje S.112-E Frekvenční rozsah 5-2300 MHz Ovládání přepínání 0/12 V Průchozí útlum 3 dB typ. Oddělení mezi vstupy 35 dB typ. Proudová spotřeba 30 mA ale jsou i lepČí ! |
tonek
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTA co jako? Satelitní přepínač pouze směruje napájení buď na jeden nebo na druhý (na další) vstup(y) a podle toho se zapíná/vypíná příslušný konvertor. Ale nedochází k fyzickému oddělení jednotlivých vstupů, tj. tyto jsou trvale propojeny navzájem. U sloučení DVB-C a DVB-T (nebo C a C, příp. T a T) se toto použít nedá, protože by se signály vzájemně prolínaly. A to i v případě, že by na jednotlivých vstupních kabelech byly dány (před)zesilovače. Doufám, že už s tím dáš pokoj, protože se tady 14 dní třepe o ničem a já na to dál náladu nemám RvVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTTechniku, zaprvé já se ptal, neodpovídal jsem. Zadruhé nikdy jsem tento přepínač nepoužil, jsem praktik a mohu odpovídat na to, s čím jsem nepracoval. Za třetí, s deklarovaným frekvenčním rozsahem se ptám, proč by nešla použít na přepínání jiných než sat. signálů? Zatím jen machruješ, ale vysvětlení jsem neviděl. Proto moje otázka v minulém vstupu.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
TechnikuNo konečně odpověď, které rozumí i kdejakej Kuba.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65 | |
![]() |
|
![]() |