![]() |
|
sloučení DVBC+DVBTZdravím,rodiče mají doma dvě účastnické zásuvky,jednu kabelovku UPC a druhou ze společné antény v domě. Jde sloučit účastnické šňůry z obou zásuvek do jedné obyčejným anténním slučovačem ? Díky předem za radu. Ralw |
ralw
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 203 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65 | |
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTkdyž technik nerozumí ani technické specifikacicit: Oddělení mezi vstupy 35 dB typ tak potom opravdu je třeba se řídit tím co má pod čarou !!! :bomb: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTa místo třepání by sis to mohl za čtrnáct dnů PŘEČÍST !!! |
tonek
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTTak kluci, kde je pravda? Já si to snad budu muset nastudovat sám. :OTopfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTkubo ! z Ohmova zákona vychází že 35dB stačí !!!TKR cituji : Takže nic a jenom blábolíš kraviny, protože už ti došlo, že jsi tady plácnul naprostou hovadinu -------------------------------------------------------------------------------- Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich) Registrován: 06/2004, Autor: technikTKR to bude večírek, škoda že sem se k vůli dešti vrátil !!! :8) |
tonek
![]() |
|
TechnikuPokus se to vysvětlit.- Ale nedochází k fyzickému oddělení jednotlivých vstupů - Oddělení mezi vstupy 35 dB typ. Nenašel jsem totiž vnitřní zapojení, kde by to bylo jasné. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTNa přepnutí vstupů C a T je potřeba plné fyzické oddělení a nikoliv nějakých (teoretických) 35dB. Tím končím, protože s nějakou LAMOU, která sotva umí zapnout televizor, fakt nemá smysl ztrácet čas :sly:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTkuba: Tak si nějaký přepínač rozdělej, není nic snazšího.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTBudu muset. A víš, co, až bude trochu čas, tak zkusím přepínat dvě anteny dvbt, jen tak z hecu, protože jsem se stejně nedozvěděl, proč to není možné. Ještě se pokus vysvětlit, proč na oddělení dvou anten nestačí 35 dB. Jo a prosím vynech tu LAMU, dík.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTProtože to je pouze papírových 35dB. Samozřejmě věřím tomu, že to nějaký anténní bastlič takto dělá, ale anténář nikdy. A ta LAMA byla na někoho jiného, než na tebe (ovšem chce-li si to někdo vztáhnout i na sebe, tak klidně může).Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTtkr prosím zkus napsat v procentech co to je rozdíl 35 dB ?bohužel jsi mne doposud pouze utvrdil v tom co jsem napsal již dávno! a ani statečně nejsi schopen napsat sorry , jsem mimoň ! mám návrh pokud ralw souhlasí dojedu k němu , předvedu ! jseš také pozván ! pokud to nebude fungovat zapaltím ti cestu, pokud to fungovat bude zaplatíš mi cestu ty !!! redakci a TV NOVA nezvu nicméně pokud mají zájem souhlasím s jejich přítomností. a všichni zde ví že nemám rád machry !!! nejraději bych tě poslal někam ale zatím pouze k šípku , ten snad není ve zde vyjmenovaných slovech ? pěkný večer všem a prosím o vyjádření nick ralf a nick "technik"TKR :8) |
tonek
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTZačínáš nudit :sly:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTnemusím být zábavný !tady jde o technický problém a jeho řešení ! nic víc a nic míň ! |
tonek
![]() |
|
2:TKRmezi chlapy se to říká trochu jinak !jelikož si zde ale hrajeme na slečinky tak jen poznamenám že jsi přinejmenším natupírovaný zbabělec ! Rv Rv Rv :8) |
tonek
![]() |
|
RE: sloučení DVBC+DVBTna čem jedeš? koks? lsd?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
poldanejraději jezdím na kole ! a to kolem řeky nebo v lese!Po trávě se u nás nejezdí! Po trávě se u nás smějeme ! |
tonek
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65 | |
![]() |
|
![]() |