Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ladenie Humax IRHD-5100S

Pri ladení si zvolím Astru 23,5, zadám frekvenciu 11876, nastavím presne ďalšie parametre. Stanice mi naladí, uložím ich ale keď sa prepnem do zoznamu staníc, tak sú pod Astrou 19,2 a tým pádom samozrejme bez signálu. Mám nastavený motor a USALS.
Poradí niekto čo s tým?
Ďakujem.

Cecil
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

HUMAX IRHD-5100S

Zdravím,

Zkuste při hledání kanálů toto:
ASTRA 1
Universální
Auto (Manual)
DISEqC A

ASTRA 3A&3B
Universální
Auto (Manuální)
DISEqC B

Na každé pozici (satelitu) pak jde
zadat manuálně transpondér a tím
tak doladit kanály....

(@info)

ORBITAL
Registrace: 10/2007

RE: Ladenie Humax IRHD-5100S

Mám motor. Zaujímavé na tom je, že mi to urobilo len pri tejto jednej frekvencii.

Cecil

Jo, jo, to je divné!
Nevím tedy, jak dál poradit... :((

ORBITAL
Registrace: 10/2007

Pri ladení musíš mať na astre1-19.2 nastavené nič-pokiaľ je tam frekvencia ladí ti 19ku. Ak ladíš 23ku, len tam musí byť frekvencia!

pego097
Registrace: 3/2011

Skúsim, ale ako som písal, robí to len pri tejto frekvencii a to ktorý satelit ladím, to si vyberám v ponuke. Keď zadám parametre, tak indikátory naskočia na 100%, stanice naladí,vypíše ich, čo svedčí o tom že je na 23,5, ale po uložení v zozname programov svieti pri novo naladených staniciach, napr. minimax 19,2. Tak fakt tomu nerozumiem.

Cecil

Ladenie Humax IRHD-5100S

Myslím že ak idú je uplne jedno čo tam je napísane ja som mal na licenciovanom prímači naladené skylilk a písalo družicu Hotbird 13.0 ale fungovali tak som to neriešil.

zarek
Registrace: 7/2008

Práve že nejdú, lebo mi motor otočí parabolu na 19,2.
Keby išli, tak to neriešim.

Cecil

Jen takový nápad - pokud je to tím, že je shodná frekvence na dvou satelitech a nějaká chyba ve FW, tak zkuste posunout frekvenci transpondéru na jedné z družic o 1 MHz, ladění by to nemělo vadit a třeba to pak při přepnutí už systém rozliší a otočí parabolu na správnou družici.

Fakultak
Registrace: 10/2011

Na 19,2 som dal do transpondérov "nič". Prepol na astru 23,5. Znížil frekvenciu na 11875, programy našlo, ale znovu uložilo pod 19,2. Mám ešte povodný fw, ten prvý.

Cecil

Ak ti netreba net, voyo atď,tak si ho radšej nechaj-mám tiež dvojku a som
spokojný-HDD 500GB všetko ok. Toto si neviem vysvetliť,že ti to aj potom prehodí na 19ku. :O

pego097
Registrace: 3/2011

Cecil a co vyradit funkci USALS a ulozit pozice na motoru manualne? Nejsem si 100% jistej,ale na nejaky verzi sw myslim byl problém s natacenim přes motor.Jestli to bylo zrovna u ty 1.00.02 to si opravdu nevzpomenu.

HYPER
Registrace: 11/2010

Už som vyhodil aj 19,2 zo zoznamu satelitov, nepomohlo.
Meniť USALS na pevnú anténu nechcem, vymazalo by mi všetky naladené kanály, musel by som ladiť odznova.

Cecil

Tady nejde o pevnou antenu.Jde o rucni ulozeni pozic po otoceni motoru na určitou satelitni pozici.To znamena,ze vypnes funkci automatického otaceni USALS a natocis si to rucne.Ta funkce by mela byt také k dispozici u moznosti Diseqc 1.2 nataceni motoru.

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra