Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kanál šifrován

Od včerejška mi nejdou přes satelit komerční stanice tzn. všechny od Novy,Primy a Slovenské komerční stanice. Objeví se na obrazovce kanál šifrován. Veřejnoprávní naše tak Slovenské STV bez problému. Má někdo stejné problémy? Zkoušel jsem reset a nepomohlo.

ufonek
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kanál šifrován

A mas zaplacen servisni poplatek? Pokud mas ještě starsi kartu Skylink/Cslink CRW je potrebazaplatit servisni poplatek 348,- kc na rok.Pokud mas uz kartu starsi karti CRW vymenenou za Skylink vymena ICE A VYMENIL SI SI JI DO 15.9.2012, tak mas vpodstate SP predplacen az na dva roky od datumu vymeny karty. Pokud si si uz koupil novou kartu Irdeto nebo ICE před dvěma roky,tak je potřeba rovněž uhradit servisni poplatek. Zkontroluj si to na strankach provozoivatele od kdy ti plati servisni poplatek.

HYPER
Registrace: 11/2010

No jo, stále na to myslím a nakonec moje chyba omlouvám se za zbytečný dotaz. A díky...

ufonek
Registrace: 2/2011

Ok.Mas dve moznosti:bud si zaplatíš na starou kartu CRW servisni poplatek a za nejakou dobu ti poslou sami kartu vymena M7 z duvodu odpojovani nekterych programu v zakladni nabídce baliku Digital od systemu CRW kde se ti prevede na novou kartu zaplacene obdobi SP ze stare karty nebo muzes vyuzit soucasne nabídky, kde ten kdo si vymeni do 30.6. stavajici starou kartu CRW za novou kartu Skylink vymena ziskava k tomu bonus na dva mesice balicek Mini.O tom uz ale jiste vis ze stranek provozovatele. :)

HYPER

Ještě dodam,ze pokud by si se rozhodl si ted kartu vymenit sam,tak se pokus sehnat ještě tu starsi kartu Skylink vymena v cene za 600,- Kc u které je uz zahrnut servisni poplatek na 1 rok.Vyjde te to vpodstate levneji o 96,-Kc,protoze pokud by si si koupil tu stavajici kartu Skylink M7 vymena,tak tam je to tak,ze musíš zaplatit za kartu 349,- a plus SP 348,- Kc, protože v cene karty není zahrnut SP.

HYPER

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra