Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Fortis a co dalej ?

Co hovorite na to ako sa Fortisu stracaju partneri ? Odisiel optibox,octagon a ine znacky pre sw problemy. Orientacia na mipsel a ciastocne na ARM je jednoznacna, odshliadnuc od ALI co je teda na lacne masiny........V com vidite buducnost? LAhka tema na vikend... ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Fortis a co dalej ?

buducnosť je vo vu plus solo2 a duo2. najnovší BH 2.3.0 má kernel 3.3.8.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Pro mne

je to noční můra,mips,sti,ali,poslední určitě ne,arm-nedoladěno,obrazově o tom nic nevím,jsem pevně rozhodnut posunout aligátora/manhattan/na barák,ale pokud nenajdu obrazově minim.něco stejného ,tak opravdu nevím! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

@spyko

ten alligator je tiez broadcom....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

@oneeee

Ti verim, ze si spokojny. Mne zatial uplne vyhovuje aj UNO.Abi nepouzivam ten dual tuner............robi co potrebujem.

liquere

Fortis je momentálně opravdu banda zoufalých korejců, teď to předvádějí s tou jejich novinkou a pořád posunují datum spuštění.Ale HDBOXy jsou bezproblémové držáky. Budoucnost je v Broadcomu a ARMu, avšak první má problémy se softwarem, druhému i přes excelentní obraz moc lidí nerozumí, neboť se toho musí trošku přemýšlet. Je velká škoda konce AzBoxu - se Sigmou a možná i Androidem.

matchboxx
Registrace: 9/2012

Více Flash prostor
Lepší výkon
Velké zlepšení kvality obrazu v Solo2.
NOVINKA: kernel 3.3.8 (solo2)

NOVINKA: Vuplus ovladače:
- Fix odstraňovač problém (solo2, DUO2)
- Podpora dual tuner blindscan (DUO2, uno, ultimo)
- Fix SD video výstupu problém při překódování aktivní (solo2)
Podpora DTS-HD NOVINKA: Výrazné zlepšení kvality obrazu v Solo2 kvůli novým jádrem a ovladači

NOVINKA: Lepší image výkon (vaše Solo2 bude létat).

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@matchbox

Na tom nieco je, coolstream ma pekny obraz ale rozsireny moc nie je.Zeby len cena? :O

liquere

@oneeee

A v praxi to je pravda? To zlepsenie? Mozno pride novy kernel aj pre starsie modely.

liquere

Liquere,

proto jsem ho vzal,recenze byly mizerné-kromě obrazu,sw se částečně vychytal,zůstala asi hw chyba-výpadky,ale slouží,mám obavy jít do čistého linuxu,přece jen starého psa novým pokusům atd.,paživjom uvidim ! ;)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Spyko toho sa neboj.......Ak nastavis cam a nejake zakladne pluginy ani nevies ze mas linux. Tak ako vela ludi co ich pouziva a nastavil im ich predajca.......alebo nejaky znamy.
A ty si si uz predsa odskusal svoje na alligatorovi..... ;)

liquere

xtrend hadam take new karnel a podpora dts-hd.

bambule
Registrace: 2/2009

oneeeee

Zdarec,teraz som ten stroj/VU+ Solo 2/kúpil po odporúčaní heryho a pevne verím,že je tak dobrý ako mi bolo povedané.Niečo o obraze som počul ešte,že nieje dokonalý napr.XTrend ho má lepší,ale ked sa image zlepšil obraz tak to bude dokonalá mašinka R^ Som zvedavý vo štvrtok u známeho čo všetko tento stroj dokáže kedže som linuxový nováčik a potrebujem vysvetlenie a zasvätenie do týchto mašiniek.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Budoucnost je možná ve značce VU+ nebo jiné, ale záleží to pouze na podpoře, obchodní politice a na tom, aby výrobce neměl jepičí život. Momentálně však můžeme vidět, že téměř všechny značky začínají produkovat přijímače s CPU Broadcom, protože se nejlépe prodávají, pro podporu nemusí téměř nic udělat, stačí trochu překopat to co udělali ti před ním nebo použít opensource projekty. Typickým příkladem z poslední doby je ClarkeTech ( Xrend )a další. Pokud se týká obrazu můj subjektivní žebříček je následující Coolstream, AzBoxHD, Showbox Vitamín, Xtrend 9500, Technisat SIR,Dreambox 7020HD, DM800se, DM8000, VU+SOLO2 všechny jsem osobně vyzkoušel. Ale Enigma nebo Neutrino jsou ty nejlepší operační systémy pro přijímače a VU+SOLO2 ze současné nabídky svými vlastnostmi hodně vybočuje.

matchboxx
Registrace: 9/2012

VEd prave a funkcnost je zabezpecena a ked nahodou vznikne chyba rachlo je oprava, necaka sa cele mesiace akebo vôbec na opravu....

liquere

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra