![]() |
|
GI-T/S870 CRCI Xpeed a PŘEPÍNAČ DISEQC 8/1 - EMP Ppodporuje golden tento přepinač díky všem. |
bambule
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 761 |
![]() |
|
GI-T/S870 CRCI XpeedKombinovaný satelitní a terestriální přijímač poslední generace s nejnovějším čipem japonské společnosti NEC. Je určen k příjmu satelitních programů a programů digitálního pozemního vysílání DVB-T. Má zabudován dekodér Conax a dva další CI sloty, a to jej předurčuje i ke sledování kódovaných programů. Je to nástupce velmi populárního přijímače Golden Interstar DSR8700. Díky novému čipu však nabízí mnoho nového, čímž Vás jistě zaujme. Má české menu, EPG i teletext. Hlavní předností těchto přijímačů je USB vstup. Pomocí tohoto vstupu a USB flash memory dokážete nahrát nový software do přijímače během několika sekund!!! Z USB memory je možno načítat také MP3 nahrávky, fotky atd. Nová je zde také funkce pro korekci obrazu v menu přijímače. Můžete si nyní nastavit kontrast i jas obrazu.-Zabudovaný dekodér Conax -2x CI slot pro libovolný dekódovací CA modul -Příjem DVB-T kanálů -MPEG-2 Digital & plně DVB kompatibilní -Vstupní frekvence 950 ~ 2150 MHz -1 LNB vstup (F-Type), průchozí smyčka pro další přijímač -6000 programů TV & Radio -Podpora až 1000 Transpondérů -Super rychlé přepínání mezi programy -Jednoduchá a rychlá instalace -EPG pro obrazové informace o pořadech -Titulky & Teletext podpora v OSD & VBI -Rodičovský zámek a programování časování programů -Multijazyčné menu -Zoom -Multipicture -Podpora natáčecích zařízení s DiSEqC 1.0 & 1.2, 1.3 kompatibilní -Upgrade firmware přes konektor RS232 z PC do přijímače, nebo z přijímače do přijímače -Uživatelsky jednoduché a přívětivé menu na obrazovce -2x konektor SCART, 2x CINCH Audio a 1x CINCH video výstup, S/PDIF digital audio výstup, komponentní výstup Pb Y Pr pro LCD a plazmové TV -RF modulátor nastavitelný v menu přijímače |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: GI-T/S870 CRCI Xpeed a PŘEPÍNAČ DISEQC 8/1...Tento přepínač by měl snad kromě Technisatů podporovat každy receiver s DiseqC 1.1. Viz technické specifikace v manuálu.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
TechnisatyHD2,HD2+,řady HD8, Technistar SIR, spolupráci s přepínači Diseqc od firmy EMP Centauri 8/1 a 16/1 podporují. Akorát, že přepnutí trvá pouhých 5-6 sekund.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
GI-T/S870 CRCI Xpeedsupport for all kind of diseqc format (1.0; 1.1; 1.2; 1.3 - USALS) |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
bambuleXpeedy mi přepínaly v pohodě EMP 8/1 , 16/1 |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
Saxonzdarec, chlapi na Giru už se blíží pod Galibier, dnes ve sněhu... R^ |
lance
![]() |
|
RE: GI-T/S870 CRCI Xpeed a PŘEPÍNAČ DISEQC 8/1...bez problému podporuje |
vladnaico
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
LanceŽral jsem to dnes celé odpoledne :))) žralok je úplně v pohodě. V pátek jsem si vzal pro jistotu dovolenou, doufám, že Stelvio se pojede až nahoru. Kontroluju tu denně.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
skynettBezproblémový přijímač,ale podpora SW už asi nebude. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
Ji.satale podpora SW už asi nebude ,ale bez problému přijímá základ.nabídku Skylik bez karty |
vladnaico
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
SaxonLetos je to závod roku, zajímavá je každá etapa od začátku, poprvé konečně přenosy v HD. Nahrávám a užívám si z ESP i Raisportu (zdá se že Raisport na 13e nějak zlepšil obraz...?) Při tom šíleném počasí budou na Gavii tak 2m sněhu ! jestli bude průjezdné Stelvio moc nevěřím, pochybuju že tu etapu pojedou podle pův.plánu. Spíš by mohla vyjít ta sobotní. Uvidíme jestli v časovce Evans něco stáhne aby měl šanci ještě zaútočit v horách, ale Nibali vypadá zatím suverénně. Každopádně v pátek a sobotu budu vzpomínat, mám to kromě pátečního posledního kopce projeté komplet, i když už více než před 10ti lety, dobře si to pamatuju, zvláště v Dolomitech Giau a Tre Cime - to budou "panoramata" pokud vyjde počasí... :) |
lance
![]() |
|
RE: GI-T/S870 CRCI Xpeed a PŘEPÍNAČ DISEQC 8/1...Obraz je skutečně mnohem lepší, uz tam nejsou ty analogové rybičky jako v minulosti. Tři roky zpět je Giro zajímavější nez Tour, letos to bude taky pro Giro, i kdyz ne tak výrazně. Tam budu mít svého koně a Romana k němu. Loni se mi Tour vůbecnelíbila, hlavně kvuli prevaze casovek a dominanci SKY. Ty sněhové záběry včera byli úchvatný a sobotní dojezd? Byla mi zima i u TV. Letos v srpnu máme naplánované pravě Stelvio, tak snad si to v pátek nerozmyslim. :)) pojedem ho ale obráceně nez oni v pátek. Přeju v Dolomitech něco Sanchezovi.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
vladnaicoToto vím,ale už ho mám jako náhradníka. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
![]() |