![]() |
|
Mimo mísu-internetové rádiaZdravím všechny a přeji hezkou neděli.Vím že jsou určitě vhodnější fora pro můj dotaz,ale určitě i zde se najdou zkušení,co rádi poradí.Jde mi o to,že jsem si v poslední době velice oblíbyl poslech internetových rádií a rád bych si tohle dopřál i způsobem bez nutnosti pokaždé zapínat si počítač.Díval jsem se na stránkách Conrad a našel tam přehrávač-Internetové a FM rádio dnt IPDIO TUNE,což by mi i vyhovovalo.Ale napadlo mě jestli by se dal můj požadavek účelně splnit třeba i nějakým jednoduchým multimediálním centrem.Proto zde prosím o radu jaké centrum by bylo vhodne pro internetové rádia.Používal bych jej hlavně k tomuto účelu a sem tam si pustil i nějaký film a hudbu na usb flash.Nemusí to být nic extra(třeba v ceně do 3000kč)jen ať má audio cinch výstupy.Domácí kino mě nenadchlo a av receiver jsem nahradil stereo zesilovačem.Moc děkuji za rady a nápady.Lukin |
axton
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 38 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
Jen měnapadlo, jestli to co chceš neumí třeba AppleTV , tedy kromě toho ostatního, co umí. :)))Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu-internetové rádiaApple TV to umí dobře.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |