![]() |
|
Amiko Alien 2 - pomoc s oscamomKrasny den prajem Linuxovy priatelia....Obraciam sa na Vas s prosbou o pomoc, pri config.oscamu. Celu noc som to studoval na ABfore ale i tak som z toho jelen. Jedna sa mi o zadanie udajov na share...Viem ze v CCcame sa to zadava do:var/etc...subor s CCcam.cfg sa edituje a zada sa C:ip port meno heslo...ale v oscame neviem presne kam to zadat a ak by mi to niekto polopatisticky napisal budem velmy vdacny....dakujem vopred za kopu usetreneho casu a hlavne sedivych vlasov :))) :))) :))) AhojtePredstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien 2 - pomoc s oscamomZadává se to do oscam server. Pokud to nezvládneš, dej na sebe nějaký kontakt, vyřešíme to |
georg11
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
TaktoDo oscam.server v config vlož toto a uprav si to dle svých potřeb[reader] label = newcamd_server protocol = newcamd device = ip adresa,port key = 0102030405060708091011121314 user = xxx password = xxx group = 1 Nebo cccam [reader] label = cccam_server protocol = cccam device = ip adresa,port user = xxx password = xxx group = 1 |
Honk76
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 100 |
![]() |
|
Honk76Oscam server som nasiel cez FTP vo [var,keys]....je tam to iste co si mi napisal ale v rozsirenej verzii :)) mam vsetko vymazat a nechat tam len to co si mi napisal ???? alebo ????Ak by mal niekto chut, moze napisat na skype:johndoug70....dakujemPredstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
![]() |