![]() |
|
HBO HD zvukTímto zdravím všechny,kteří se zhruba před 3 týdny zučastnili debaty nebo spíš anabáze o mžik.neustále se opakujících výpadcích CZ zvukové stopy 2.0-5.1.Byl jsem mimo bydliště takže závěr debaty jsem dohledal až dnes a dozvěděl se,že závada byla ze strany Skylinku odstraněna.Opravdu Vám všem jede ten zvuk jak má tedy bez jakéhokoliv výpadku na zmíněném programu?Muj postarší dědeček ONKYO TS-DS595 totiž pokračuje s výpadky vesele dál v nezměněné podobě.Asi ho tedy budu muset poslat do duchodu a zakoupit něco nového.Poradte případně něco rozumného nepotřebuji žádný super stroj-stačil by na zvukové urovni toho dědka.Díkes za případné odpovědi a doporučení. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: HBO HD zvukMňa zmietlo to že som nemal zapnutý Dolby Digital ale včera som to už mal zapnutý a je to ok...T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
Takžejak tak koukám a čtu tak černý petr zustal jenom u mne. ;) Jaké to štěstí. |
hobo
![]() |
|
RE: HBO HD zvukČerný Petr nezůstal pouze u Tebe.Kdysi jsem na totéž téma též diskutoval.Vlastním stejný AV reciever Onkyo TX-DS 595 a mikro výpadky v audiu u programu HBO HD distribuovaného optikou či metalicky jsou stálé.Na jiných programech je vše v pořádku.Zřejmě je to neodstranitelný problém pro tento reciever... |
Hanex
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
@HanexA chce se ti do nového?TX-SR308 jsem viděl tuším kolem 6 tisíc copak to bych neřešil,ale představa jak to zapojím a budu tam kde jsem ted to už bych se asi malinko orosil. :laughing: |
hobo
![]() |
|
RE: HBO HD zvukVyzkoušíš.Když nepojede do 14 dní ho vrátíš.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: HBO HD zvukNový reciever neplánuji.Probíraný problém je snad jediný.Výhodou by byla přítomnost HDMI In-Out.Jinak jsem docela spokojen... |
Hanex
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 144 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |