Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

BOOT-Amika Alien 2

Mám problém.Při vypnutí Amika dálkovým ovladačem se vypnul,ale na display se mi zobrazuje Boot, třeba po třicet minutách nic nebootuje.Nevím co stím, vypínám a zapínám zadním vypinačem a nic jenom BOOT.Mám tam Spark,který mě fungoval bez chyby asi 4.měsíce až do ted.Prý je nějaký záchraný firmawe 1.2.50.Díky za případné rady.

pedro
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: BOOT-Amika Alien 2

Zadaj do Google :Alien2_1.2.50_rescue_image.rar
a máš to!

PopoDag
Registrace: 7/2006

BOOT Amika Alien2

Už jsem ho stáhl-tak ho rozbalím, dám na felšku, zastčím dozadu a ted nevím co se objeví a nebo co mám zmáčknout a nebo jestli se to načte automaticky.Také nevím jestli příjdu o všechny nastavené družice a tel.stanice-mám motor tak zase nastavit těch asi šestnáct družic to bude fuška.Dík.

pedro

Vzadu vypni Aliena v predu podrž OK a potom zapni Aliena,potom zapni šiku dole a potom šipku doprava a čakaj

PopoDag

BOOT-Amika Alien 2

Dík, ted musím do práce, tak to zkusím zítra dopoledne,ale je mi záhadou proč se to stalo,díval jsem se na pozemní tv a D.O.jsem ho vypnul a bylo to.Taky si myslím,že ho budu nastavovat od začátku,pak ho nastavím a může se to stát znovu......

pedro

To teda neviem ,čau!

PopoDag

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Aktuální počasí poskytovatel Spark Online vysílá poškozená data do přijímačů, které by mohly vést k přijímači nelze spustit při startu. Důrazně doporučujeme všem uživatelům Spark odstranit všechny vybrané města z jejich Spark menu Online Weather Forecast, aby se zabránilo těmto problémům!

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

vyřešeno

po připojení přes FTP a smazání souboru v /root/spark/AppUserDb/weather.xml OK

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

bigi

Dobrá rada. Dík!!!

PopoDag

Vyřešeno

Díky za radu,sat. a pozemní vysílání chodí,ale nejde se přihlásit do Sparku na online služby-hlásí to chybné připojení na net-přitom int.radio Shoutcast funguje,ale nechodí Web TV-Metropol tv,Musiq1 a další,v portalu Spark třeba chodí Iconcert tak si myslím že net mám připojený správně.Uvidím co s tím udělají!

pedro

No vieš ten Web momentálne nejde ani mne.
weather.xml vymaž!

PopoDag

Chalani,chcem Vas poprosit,neporadite mi nejaku Enigmu2 na Amiko Alien 2, s ktorou ste spokojny ??? Ja skusam uz asi 4 a vzdy sa nieco vyskytne...u poslednej musim vzdy po zapnuti restartnut mgcamd aby fungoval.... ;) Dakujem a prajem prijemny den R^

Pedro, co sa tyka tvojho problemu, ja som skusal nahrat enigmu nazaciatku tiez z USB pri BOOT ale skusal som asi 3 USB kluce a neslo mi to, tak teraz ich instalujem v Sparku cez E=upgrade, tam to ide s hociakym USB ale ty potrebujes instalovat prave Spark a opacne to asi nejde instalovat v Enigme Spark, takze ti prajem pevne nervy :(

Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.

johndoug
Registrace: 12/2006

http://www.receptiasatelit.ro/forumdisplay.php?65-Others-HD-Receivers

Tu si určite vybereš.

PopoDag

pedro

Pedro, ak sa ti podarilo nahrat ten spark, mozes mi prosim ta poradit ako ????Lebo este vcera mi isiel, a zapol som ho dnes a cely cas je na display BOOT i ked mi naskoci na par sec.logo Sparku ale potom uz len tma....ako som uz pisal predtym, skusam na 3 usb klucoch ale bezvysledku....stale mi to vypisuje na display T TO alebo 7 70....neda sa nahrat nejako cez enigmu, resp, cez rs232 ????? Dakujem za rady

johndoug

bigj

Pardon za unahleny prispevok...Ozaj plati najprv citaj a potom konaj....Riadil som sa tvojimy pokynmi, siel do ftp /root/spark/AppUserDb/weather.xml vymazal som to a ono to naskocilo....jupiiiiiiii....dakujem este raz :))) R^ R^

johndoug

...1.2.65 SPARK rieši problém s Weather Forecast aktualizácia cez USB ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

Taktiez mam problem ale s prijimacom GM Spark Triplex. Cca 2 mesiace bez problemov a Od vcera je na display napis BOOT a nereaguje na ziadne povely. Nereaguje ani na tacitko OK pri spusteni-chcel som cez usb nahrat novy soft. Da sa v tomto mrtvom stave prijimaca pripojit cez LAN alebo RS 232? Pokial ano, aky je postup? Skusal som, ale neviem aku adresu nastavit v total comanderi.

Majo12
Registrace: 5/2013

BOOT-Amika Alien 2

GM. je asi stejný jako Alien2,musíš vymazat počasí,adresa je asi 192.168.0.2. root--heslo root je to napsaný výše.A nebo si stáhni 1.2.65 Spark a na oficialních stránkách jsou asi tři návody v angličtině jak to udělat.

pedro

Nepodarilo sa mi spojit cez LAN. IP neviem a cez dcc to IP nenaslo. Skusal som aj naformatovat usb, nataihnut nan 1.2.65 Spark, ale GM s nim odmieta komunikovat. Stale vypisuje a blika "T TO". Viete mi poradit Co s tym mam robit?

Majo12

Majo12

Použi starý USB kľúč do 4GB formátovaný na Fat32

logan
Registrace: 11/2009

Novšia rada: Použi rescue image - stiahni odtiaľto.http://amikostb.com/service/spark_rescue_image_Amiko_Alien2.rar Adresár spark daj na USP - v ňom sú 2 súbory. A nainštaluj bežným spôsobom.

logan
Registrace: 11/2009

USB odmieta komunikovať, už som ich vyskúšal 3 ks a stále len nápis T-TO. POkúšal som sa aj cez Total Comander, ale taktiež neúspešne. Ako mam nastavit lokalne pripojenie Internet Protokol TCP/IP a aku adresu nastavit v Total Comanderi?

Majo12

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra