![]() |
|
Výběr AV recPřeji dobrý den.Hodlám vyměnit AV rec.protože už mě vadí zřejmě neodstanitelné výpadky zvuku na HBO HD ze Skylinku na tom postarším ONKYO TX-DS595.Trochu jsem pohledal a našel jsem orientačně tyto.Denon AVR 1713 Onkyo TX-DS 313 Pionner VSX S-500 Jestli muže někdo z eventuelních vlastníku poradit co zakoupit případně se odborně vyjádřit byl bych vděčný.Díkes. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Výběr AV recvšetky tri modely sú super. Onkyo má naviac podporu v 3d. takže za 1: onkyo ,denon a nakoniec pioneer.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Výběr AV recZa sebe Ti můžu říct, že Denon /AVR 1910/ má hrozné ovládaní, nastavování je taky pakárna a to dálkové nekomentuji. Zvuk je dobrý, to jo, ale zbytek...V každém případě Onkyo, Pioneer, možná i Yamaha a pak Denon.Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Výběr AV recPioneer sa pri nadmernom výkone ,zaťažení,a to už po 15 sekundách automaticky vypína do pohotovostného stavu. Owerload:vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Výběr AV recOnkyo upravuje ceny. Domnívám se, že myslíš model TX-SR313. Jen o málo dráž (stovky) bude k dispozici model TX-NR414. Má více vstupů, NET funkce, 2.zona Mnou doporučené pořadí: Onkyo(414), Denon, Pioneer. (595 byla svého času pořádná mašina, ale čas nezastavíš...) |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
@BloudAno špatně jsem opsal označení je to SR.Jinak tedy pujdu do toho Onkyo.S tou 595 máš uplnou pravdu.Byla a vlastně ještě i je to dobrá mašina.Ale jsem asi máčo,ale chci aby všechno co mám fungovalo bez chybičky. ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Výběr AV recDenon, Onkyo a pak Pioneer |
Katikakus
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
RE: Výběr AV recMě se líbí ten Pioneer (což je u zesilovače opravdu důležitý parametr..:-) ) a má s Denonem hodně podobné DO. Na mém Denonu mi ale vadí trochu "nepřesné" ovládání hlasitosti a pokud ho má stejné i ten tebou vybraný model(má stejné DO), tak bych se mu raději vyhnul a šel do toho Onkya nebo kouknul na další značky, Yamaha, Harman Kardon, Nad..A hledal bych i nějaký s podporou zpětného audia u hdmi..arc Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Výběr AV recMal by si zostat verny znacke Onkyo. ;)AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Výběr AV recAsi rok mám Onkyo TX-NR579. Co k tomu říct. Spokojenost. Nedávno tady někdo v diskusi měnil AV Rec za stereo a pak sháněl další hračku na internetový radia. Musim se pousmát.Co se týče zvuku, samozřejmě záleží na místnosti a na bednách. Já si vybral Dali Concept, mám to v multifunkčním otevřeným obejváku, muzika se řine krásně celým bytem. Není to sice sestava za milion, ale vejdeš se do 50 litrů. Poznáš tam např. že Olympic je většinou koule,u Beatles nebo Queen slyšíš prostě všechno. Komorní hudba, třeba klavír nemá chybu. Měl jsem doma pianistu a samá chvála. Kup si k tomu kabel HDMI 1.4 s podporou ARC aby Ti zpátky hrála i telka. Pro kvalitní FM potřebuješ antenu, hraje to sice i na kus drátu, ale asi víš jak. Internetový radia to má samozřejmě taky. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Výběr AV recŠel bych do toho Onkyo TX-NR414 co ti radí Bloud, ty pérové svorky u 313 jsou strašné. Za osmičku paráda.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Výběr AV recPánové moc díky za rady a postřehy.Vyhrál ten Onkyo TX-NR414. |
hobo
![]() |
|
RE: Výběr AV recBral bych silver, škoda že není gold ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
za ty prachyhttp://www.areadvd.de/hardware/2012/onkyo_tx_nr414_test.shtml |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
nemá chybunení co dodat R^ :O :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
AV receiverurčitě doporučím Denon, akorát spíše typ AVR-2113 má více vstupů, přehrává už 7.1 kanálový zvuk a podporuje i 4K video, cenově není oproti AVR-1713 o moc dražší, Onkyo také není špatné a Pioneer dost za poslední roky s kvalitou upadlMascom MC1101Cr + parabola 105 + LNB Smart Titanium Edition 0.2 db + motor SG 2100
|
romanks
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
RE: Výběr AV recNo u mňa po skúsenosti bych už viackanalovy receiver nechcel.A to som mal v začiatkoch Aiwu prvý rec iba z Dolby Digital!Potom Sony str 840DB 5.1 to bol veľký skok oproti aiwe,ešte prišiel NAD T743 to bol fajn receiver ale niečo mi k dokonalosti chýbalo tak prišla ďalšia výmena.Prišiel do ruky Onkio tuším 805-ka 7.1,aj repro bolo dokonalé všetky 7.1 od dynaudio.A stále to nebolo ono.Potom som zistil že na receivry sa nedá nikdy skombinovať stereo s počúvanim domáceho kina,a zistil som nemilú vec!Že na fakt dobrom stereu (myslím tým nad 6000tis eur) hrá aj film dokonalo!Tak celé kino išlo z domu.A prišla posledná výmena,stereo zosilovač NAD C375 repro dynaudio focus 160 a dojem z hudby dokonalý a taktiež z filmu.No proste to treba najprv počúvať a potom o tom niečo rozprávať!Iba toľko k receiverom ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Výběr AV recTak a je problem vyrieseny, tu sa dohadujete a pritom je riesenie, ze to musite pocuvat! A nie dat do obyvaku okolo repraky, aby kazda navsteva videla co mate a potom cely rok len utierat prach na tom. :)A co uz take znacky ako yamaha a kardan@hormon uz neficia ? Davno som sa v tom nehrabal..... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
likéreZdravím tě a Philipsu věčná sláva. :laughing: Copak ten Harman je jistě dobrej.Ale když už tento tak kvalitnější a tam bude ta cena asi trochu jinde. ;) Abych řekl pravdu nejsem zrovna nějaký velký audiofil a tak jsem tuto značku ani moc nehledal. |
hobo
![]() |
|
THXKOno ale ten NAD nemá digitálne vstupy, takže čo používaš ako dekodér? |
miro333
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Výběr AV recPrepojné to mám cez cinch-cinch a Dolby vôbec nechýba!V nastaveni stb ale keď dám Dolby tak zvuk je hlasnejši a detailnejši.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
THXKOno len ono väčšinou tie interné dekodéry v stb resp. iných prehrávačoch stoja za starú belu... receiver s preamp. výstupom by bola lepšia voľba myslím... |
miro333
![]() |
|
@hoboAni ja nie som, ale fakt je, ze kvalitne stereo je ine ako obstavana obyvacka 5-7 reprakmi z bakelitu.Vela ludi to tak ma a nakoniec to ani nepouziva, lebo nie je kedy. Poznam ludi co maju domace kina z cias ked to tak letelo, ale mali to zapnute mozno prvy polrok od kupenia. Potom to uz len zavadzalo a dotrhali si kable k reprakom az nakoniec zistili, ze to bola zbytocna vec........... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Výběr AV recmiro333 ale to je len výstup zo stb bez predzosilovača,predzosilovač a výkonný zosilovač ide priamo z Nadu...T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: Výběr AV recIde len o linkovy výstup bez predzosilnenia.To že prepnrm mod stereo/Dolby je iba malí rozdiel ale počutelni v detailoch!T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
THXKOja myslím ako dekodér digitálu použiť receiver, nie ten interný prevodník v stb, z ktorého ide von analóg... z receivra by sa zapojil koncák na tom NADe |
miro333
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |