![]() |
|
Výběr AV recPřeji dobrý den.Hodlám vyměnit AV rec.protože už mě vadí zřejmě neodstanitelné výpadky zvuku na HBO HD ze Skylinku na tom postarším ONKYO TX-DS595.Trochu jsem pohledal a našel jsem orientačně tyto.Denon AVR 1713 Onkyo TX-DS 313 Pionner VSX S-500 Jestli muže někdo z eventuelních vlastníku poradit co zakoupit případně se odborně vyjádřit byl bych vděčný.Díkes. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
hoboak teda môžem poradiť ak chceš iba av receiver tak najlepšie a najprecitenejšie podľa mojich uši hrá NAD T748 teraz myslím posledný model od NADu.Ale nezabudni na kvalitné repro.Lebo ak dáš plastové tak to Ti postačí barsjaka šunkaAV spomínané na začiatku.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
miro333asi by to bolo dobré vyskúšať interný dekoder a potom externý teda v receiveru.Ale myslím že interný dekoder bude stáť za starú belu.Tak každopádne treba si to vyskúšať a popočúvať ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
THXKODobrej příspěvek. Budu taky ještě laborovar, chtěl bych taky vyzkoušet stereo + 2x Subb. Až bude čas.Ještě bych dodal, že špatnej zdroj nevylepšíš. Nejlepší na pokusy jsou testovací zvuky - komorní kudba. Měl jsem to někde jako přílohu k audiotestúm. Tam se pozná každej detail. Souhlas, že 5.1 na domácí kino je někdy problem, Efekty maj obrovskou dynamiku. Když to nastavíš, abys slyšel šepot, tak když potom ve filmu přeletí helikoptera, tak by Ti praskly bubínky. S těma bakelitama to tady někdo přehnal. Tady se bavíme o AV Rec. a k tomu samozřejmě patří kvalitní bedny. Taky jsem měl kdysi nějaký Geniusy, nedal jsem si to ani do garáže-prostě sem to daroval. V gar.mám Pfilipsy a SONY, a to proto, že v těch Philipsech asi vyschly kondíky a ve vejškách to není ono. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
YamahaZa sebe muzu doporucit AV receiver od Yamahy, mam jiz par let RX-V771 a naprosta spokojenost. Co bylo pro me dulezite (krome kvalitniho zvuku a pripojnych mist), ze umoznuje pracovat s datovymi soubory bez toho, aniz by se musela zapinat TV. Umi prochazet a na svem displeji zobrazovat adresare a soubory a to at pracujete s pripojenym USB diskem, sitovym servrem nebo internetovymi radii. |
titmouse
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
Morousneviem aké sw chceš dávať do zostavy ale ak máš veľkú miestnosť skús ísť radšej do kvalitných stlpov!Subwoofer ak chceš na stereo sa ťažšie zladuje s regalmi,nevravím že sa to nedá.Ale subwoofer za pár eur Ti nebude stačiť,myslím že bude akurát dobre dunet.Ak subwoofer tak aspoň velodyne slp 800-1000 ultra.Tak ten už Ti duniet nebude.Ale všetko je o peniazoch :)))T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
THXKOSloupy mám 93 cm vysoký. Psali na foru chlapi, co dělaj bedny, že zkouší 2x SW, tak uvažuju, že to někdy zkusim.Jasně že prostor dělá hodně. Taky dráty. Dělal jsem kdysi diskotéky, a apararuru jsem stavěl dřív abych měl rezervu a pak jsem si pouštěl desky do prázdnýho sálu, a to byla lahůdka. Místnost mám 5x4,ale otevřenou jako multifunkční,okno 5 m se závěsama-jsou to japonský panely/panelovej polopropustnej stínicí závěs, takže akustika celkem dobrá, žádný velký odrazy. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Výběr AV recTak to skús.držím Ti R^T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |