![]() |
|
OPENSAT SMART TV-MINI PC V.2Zdravím. Mám 4 roky plasmu Panase a zamýšlím se nad koupí tohoto výrobku. Wifinu mám v jiné místnosti cca 8m od TV a tahat síťovku se mi nechce. Máte s tím někdo zkušenosti, popřípadě mne zajímají Vaše názory na funkčnost. Díky |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
fungovatto jistě bude,ale nezapomeň ,že jsi před čtyřmi roky kupoval tv na tv aplikace,proto správná volba byla "TV PLAZMA" ,která má nevýhodu pro statické obrazy :laughing: R^ :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: OPENSAT SMART TV-MINI PC V.2No toť otázka. Používám jí občas i jako druhý monitor pro noťas, zatím žádné duchy(vypáleniny) nemám. |
rodra
![]() |
|
pokud toumíš pohlídat,tak to je OK,nesmíš usnout u fotky :laughing: :laughing: :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: OPENSAT SMART TV-MINI PC V.2V sucasnosti uz idu stvorjadra ako Tronsmart T428, Tronsmart MK908, Rikomagic MK802IV, skor teda pozeraj tym smerom.A dobre stranky su freaktab.com Tam sa dozvies vsetko, vratane custom firmware. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: OPENSAT SMART TV-MINI PC V.2Díky. Jenom doplňující dotaz. V popise jsem nenašel zda to umí taky nahrávat na externí HD z TV sattuneru? |
rodra
![]() |
|
to s tímnesouvisí,jestli to umí TV,tak ano,ale pokud ne,tak toto zařízení tuto funkci neřeší R^ :O :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: OPENSAT SMART TV-MINI PC V.2Nahravat z internetu to vie, ale ci nahrava aj zo STB, to som nemal ako vyskusat. Je to v podstate upraveny Android, aky poznas z telefonov, prisposobeny na pripojenie cez HDMI k telke. Co sa tyka WiFi, tak to je nic moc, ale na tych 8m by Ti to malo ist v pohode. Celkovo je to velmi zaujimava vec za skvele ceny. Taka hracka pre chlapov na volny cas. ;)AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: OPENSAT SMART TV-MINI PC V.2Díky, myslel jsem si to. :( |
rodra
![]() |
|
LucaBrazzaDíky, podívám se na ta čtyřjádra. R^ |
rodra
![]() |
|
RE: OPENSAT SMART TV-MINI PC V.2Urcite dnes uz pozeraj stvorjadro, na cinskych eshopoch toho je kvanta, napr. geekbuying.com, tam najdes viac modelov, doba dorucenia cca 2 tyzdne. Stvorjadra su na cipe Rockchip RK3188 a su fakt vykonne, rozdiel cenovo oproti dualcore je cca 20 - 30 €.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: OPENSAT SMART TV-MINI PC V.2Este jedna vec, neviem ako QuadCore, ale DualCore nemaju zatial moznost "DTS a DD 5.1" passthrough. Pri pouziti custom kodekov na MX Player sa vsak filmy s DTS daju pustit s audiom ako stereo 2.0Tato vec zatial na Mini TV Stick chyba, ale udajne sa na tom pracuje. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
AHOJOpensat Smart tv pc mám asi 3 týždňe pripojený k 4.ročnejplazme Panasonic.Mám to cez WiFinu na vzdialenosť 4m.Na WiFi mám silnejšiu anténku ako bola pôvodná.Nemá s tým žiadny problém aj HD video ide úplne v pohode.Statické obrázky zobrazuje úplne OK.Ak by si mal problém s WiFi dá sa dokúpiť WiFi repeator/zosilńovač/.Ináč je s tým úžasná zábava,keď ležím na gauči a myšou behám pri nohe a browsim po nete. Vrelo odporúčam. |
feko
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
fekoty statické obrázky se týkaly zobrazovače R^ R^ R^ :O :O |
pierrepetr
![]() |
|
fekoDíky za info. ;) |
rodra