, sekce: Linuxové přijímače |
|
Amiko Alien ftp adresaZdravím všechny, mám Amiko Alien a už dva dny mi to nejede přes Spark(přes Enigmu funguje).Po zapnutí jen bootuje a pak tma.Někde jsem četl že stačí vlézt přes ftp do přijímače a tam smazat někde weather.Jsem připojen UTP kabelem, používám Total Commander.Nevíte prosím jaká je adresa pro připojení?Zkoušel jsem 192.168.0.2 ale nepodařilo se připojit.Nevíte prosím jak se do toho dostat?Přes flešku se mi to nedaří, vždy se rozsvítí hláška 7 70.Díky |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
|
|
RE: Amiko Alien ftp adresaVyřešeno!!Total Commander, zvolit ftp-nové připojení, zadat 192.168.0.100, políčka Anonymní připojení a použít firewall nechat nezaškrtnuté! Uživatel:root Heslo:root Potom stačí v adresáři /root/spark/AppUserDb/ smazat weather.xml.Potom Aliena restartovat, bootuje a naběhne. |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
|
|
RE: Amiko Alien ftp adresaMám ten istý problém, USB odmieta komunikovať, už som ich vyskúšal 3 ks a stále len nápis T-TO. POkúšal som sa aj cez Total Comander, ale taktiež neúspešne. Ako mam nastavit lokalne pripojenie Internet Protokol TCP/IP? |
Majo12
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 4 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|