![]() |
|
CARDSHARA dekodovanie SKY HD stanicAhojte, neviete pls niekto preco mi nedekoduje v baliku SKY - HD stanice? Mam Dreambox 500HD, emulator MGCAMD 1,38 ... zdielanie cez CARDSHARA. Donedavna to islo bez problemov, teraz som updatoval firmware a HD nejdu (ostatne stanice v SKY bez problemov, aj v inych balikoch). Kamarat ma ten isty problem, akurat ze on ma starsi firmware a nikdy mu HD stanice v SKY nesli ale mne ano..nevieme najst rozdiel. Dik za radu. |
pepesco
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 2 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
drhansAle ano, jak zde již bylo uvedeno, je to pokrytectví.... osobně lámat kódy, tím se zde chlubíš, přitom se takto aktivně chováš jako pirát... a že někomu zaplatím, no a co? To jsi takový do kolene si vrtající chudák, nebo "typický Český blb" uvažující stylem "umřela mi koza, nechť pojde i sousedovi"? Trapné, k pláči, tenhle Tvůj postoj.... A Hobby sharovači, tzn share na výměnu je co? Co hulíš? Nebo tomu všemu věříš? Či snad svou omezenost jen hraješ?A propo, mám doma adresy na asi 80 špičkových serverů, kterým Tebou jmenované (z nadpisu tohoto fóra a jim podobné) nesahají ani po kotníky... ani jeden z nich není Ruský, naopak.... Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: CARDSHARA dekodovanie SKY HD stanicNázor na tohle mám dávno jasný. Jedno přirovnání. Ptám se souseda.. Koupil sis kvůli ceny někdy něco z druhé ruky nebo bazaru kdy jsi nevěděl odkud to pochází? - Ano. Tak proč brečíš, že ti včera ukradli kola s autorádiem?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
to Tomik535Nemám problém vmést nejen Tobě do tváře onu "Ruskost" share serverů.... takže nějaký Serjoža z Jekatěrinburgu Tě pak okrade.... Aneb další pokrytecký názor kombinovaný s paranoiou.... Nicméně člověk se zde dnes nenudí :-D A duševní strava je vydatnější, než půlkilový steak, aspoň v mých očích :-)Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: CARDSHARA dekodovanie SKY HD stanicNj seš King. Asi si zaplatím nějakému serjožovi a budu se chodit po fórech divit lidem proč zloděje nepodpoří taky zvlášť když je to tak levný.(jinými slovy hledat omluvu pro toto své svaté jednání) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
to Tomik535ŘTeknu Ti, co nejsem.... Falešný pokrytec tvářící se, že mám nad hlavou svatozář a pi*ující do jiných... přeber si to , jak chceš...Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: CARDSHARA dekodovanie SKY HD stanicJe vidiet, ze jachymov a gulagy su prazdne...... RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: CARDSHARA dekodovanie SKY HD stanicMě je úplně u pr.dele co jsi nebo nejsi, vyjadřuji se jen k tomu co se někomu snažíš nakecat. Omlouvám se za OT, už končím.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
liguérecokoliv napíšeš může být použito proti tobě !:O ...za poslední dny jedna ptákovina...!!! Ty jsi si asi šlehnul protože asi nevíš co píšeš či ze sebe děláš zdejšího blba a je ti to trpěno. prosím neodpovídej-protože to bude další hovadina. Registrován: 11/2010, Autor: slávista |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
to Tomik535Omyl... pokud zde někdo chce někomu nakecat (nesharuj, nebo Tě okradou, bububu) tak to já rozhodně nejsem... naopak, mimo alibismu je druhá má životní zásada lhostejnost... nechť se každý stará dle sebe, je mi to ukradenéXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
@tonekNejako som tu suvislost nepochopil, tak upresnujem. Myslene v suvislosti s kriminalitou (teda platene share), nie po politickej stranke z minulosti....tak staci?Teda argumenty ked kradnu iní, potom môzem aj ja a potom to uz je v poriadku a nie je to kradez... Rv A este za to aj platim hlavnemu zlodejovi, lebo ako sa vravi v dnesnej dobe, ja som len jeho dcerska spolocnost... :laughing: R^ Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: CARDSHARA dekodovanie SKY HD stanicTento share bych si už nikdy více nepořídil měl jsem zmiňovanou cardsharu na zkoušku na měsíc.Nejdřív platby přes ruské peněženky, vůbec nemám představu kde skončí údaje o mé platební kartě a to je dosti vážné riziko. Na internetu jen věta intercasa je v pohodě atd to není moc přesvědčivé. Potom po dobu co sem měl tento share tak sem tam to jde do extrémních odezev až docházelo k rozpadu obrazu. Po tom co sem share zrušil a vymazal z oscamu jsem pozoroval v mikrotiku, že se pravidelných intervalech připojuje stále tato ruská ip na box, nakonec sem jí bloknul, ale prostě kdo ví co za tím je podle mě to tak čistý nebude. Nyní mám placený balík od skylinku a dohodl jsem se s nima na pěkné slevě která vyhovovala na obě strany, takže asi tak. FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
to liquerePředpokládám, že pokud je někdo zákazníkem mobilního šedého operátora (a že jich jsou desítky bez povolení ČTU) to Ti samozřejmě nevadí, třebaže je to totéž, jako share.... To jsme zase u pokrytectví, hm? Rovněž předpokládám, že máš doma vše košer, veškerý SW v PC/mobilu legální, o alternativním SW v satelitním přijímači ani nemluvím, nikdy sis nevypálil CD aniž bys měl originální, nikdy jsi nikomu neudělal meloluch bez dokladu apod.... Nedělej ze sebe něco, co nejsi Ty ani troufám si říct 99pct zde diskutujících, je to k smíchu!!!!Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
@apriliaTo si uhadol, robim v IT moc dlho na to, aby som sa snizoval k pouzivaniu nelegalneho sw. MAm vsetko legalne, alebo take co je pod licenciou freeware.Plne to pokryva moje potreby v tejto oblasti.Pokial je linux e2 podla teba nelegalne tak to mam.Ale nie ako server, alebo ine prkotiny, na to uz nemam roky.Ale nikdy som nenapaloval cd a potom ich predaval a na tom zarabal.To by bolo porovantelne, ale nie to co pises.Kmobilom sa nevyjadrujem v tom nie som doma.Na to su asi nejake organy co to maju kontrolovat. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to liquerev tom případě se Ti omlouvám, ale oba víme, že Tvé jednání je spíše výjimkou, než pravidlem.... pokud jde o mě, mám OS koupený s Hardwarem (a že mi OEM Wokna prodají dohromady k myši rozhodně není můj boj) a Share mám koupené, to jest jak říkáš Ty s těmi CD... na share nezarabam - a pokud někdo jiný ano, je mi to volné, právně jsem čistý....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: CARDSHARA dekodovanie SKY HD stanic@liquer, on je snad de.ment nebo co. I kdybys nějaký takový soft ve svém PC nebo satelitním přijímači měl (má ho nevědomky velká skupina lidí co už to takto koupili), tak se tím nechlubíš po fórech a nenazýváš to stejným nebo menším zlem než hledání a vypisování de.mentních keys. On se s tou svou zlodějnou prostě chlubí, to je neuvěřitelné. :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: CARDSHARA dekodovanie SKY HD stanicPardon, ne zlodějnou ale její podporou. Je právně čistý :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535Nekoukej do zrcadla, když nadáváš!! Budeš vypadat ještě hůř, pokud je to technicky možno.... aneb Su*k my d*ck....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
to Tomik535ano, jsem právně čistý... voják se stará, voják má... je mi ukradené, co si myslíš, pro mě je alfa a omega mého života krom samozřejmě zdraví hlavně stav mého konta ve spojitosti s mým životním stylem, a zde si nestěžuji.... Morálka mi ledničku nenaplníXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: CARDSHARA dekodovanie SKY HD stanicAko je mi jasne, co vsetko sa da stiahnut z netu a vselijake hacky,cracky a ine keksy, ale okrem legalneho sw je predsa tolko freeware softu na vyber, ze naozaj neviem preco by som mal robit nieco nelegalne.Teda pokial myslim na pc.Nechces win mas linux a ine.Potrebujes text, editor mas free,napalovaci soft plna pr del.No proste necitim potrebu.A ked uz potrebuje miekto k svojej robote nieco specialneho, a nie je free alternativa, aj tak sa to da do nakladov a treba to kupit.Alebo?OEM pokial nie som iplne mimo je predsa vyriesene pravne, alebo??? Chlapi nepozerate formule.............??? Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to liquereOEM by se mělo prodávat se základní deskou, ale rozhodně ne jen s myší :-)F1 je nuda, koukám na WSBK :-) Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: CARDSHARA dekodovanie SKY HD stanicMožná jestli někdy prozřeš(nevím jestli bude stačit silnější rána do kebule přes helmu na motorce), tak pochopíš, že kvůli tvému vychlubenému placenému sharingu platí ostatní výměny karet a mají dražší placené balíčky. Samozřejmě nejen tvému, naznačuji princip.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
to Tomik535ano, svatoušku jen kvůli mému sharingu,,, já jsem jediný, kdo share přijímá (tys to nikdy nezkoušel) .... jsi trapák!! směšná zamindrákovaná nula, která umí jen kopat a přát druhému neštěstí, ZMRDE ZKURVENÝ, chcípniXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
CardsharaOdmeny sú rozdané a diskusia bude dúfam pokračovať v pokojnom duchu.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
killorsja sa pristavim pri platobnych kartachdufam ze nepouzivas resp. nezadavas informacie o platobnej karte na ktorej sa nachadza vyssi objem financnych prostriedkov ako je 10 EUR (plus minus), inak ti seriozne vravim, ze ziadna treti platobny sprostredkovatel nie je bezpecny vie sa o viacerych zneuzitiach aj napriklad cez sluzbu payp.., kedy prislo ku zneuzitiu konta na danej sluzbe (samozrejme, uzivatelia nezverejnili pristupove udaje k danym sluzbam) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
to alfasexKde je řečeno, že musíš mít Paypal spárovaný s kartou? Můžeš tam převádět peníze z CZE účtu na jejich CZE účet u Raiffky tuším.Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK
|
patriklib
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 270 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
![]() |