![]() |
|
CARDSHARA dekodovanie SKY HD stanicAhojte, neviete pls niekto preco mi nedekoduje v baliku SKY - HD stanice? Mam Dreambox 500HD, emulator MGCAMD 1,38 ... zdielanie cez CARDSHARA. Donedavna to islo bez problemov, teraz som updatoval firmware a HD nejdu (ostatne stanice v SKY bez problemov, aj v inych balikoch). Kamarat ma ten isty problem, akurat ze on ma starsi firmware a nikdy mu HD stanice v SKY nesli ale mne ano..nevieme najst rozdiel. Dik za radu. |
pepesco
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 2 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
@alfasexmáš pravdu na tom účtě dlouhodobě vetší obnos nemám bežně max 200,- kč. Mít tam tisíce to bych si nelajzFUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
patriklib, killorspatriklib: ja som dal len priatelske upozornenie, nakolko vacsina tu kartu sparovanu makillors: ;) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
to alfasexJasně, ale je možnost ji nemít.... samozřejmě je možno vše, nejen tyhle věci vyprecizovat k dokonalé anonymitě, kdy si za pár pětek (mě to stálo 10000 CZK) koupíš bílého koně, na nějž založíš SRO, sám máš jen Generální plnou moc, takže můžeš dělat totéž, jako jednatel, ale nikde nefiguruješ... a na tu SRO vše... účty, auta, závazky které když Tě nebude bavit je platit, tak SRO složíš a takových pitomců najdeš :-)) Možností - i legálních - je něúrekom, je to jen o hlavě :-)Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK
|
patriklib
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 270 |
![]() |
|
RE: CARDSHARA dekodovanie SKY HD stanicJe pěkné,žes zavěsil apriliarsv,ale už tady řádí jako patriklib. :bigeyes:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
@ antošprosím? S tím hulvátem mě opravdu nespojuj, defacto nechápu, na základě čehož. Jen jsem dal radu, jak se zanonymnit, legálně :-)Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK
|
patriklib
![]() |
|
RE: CARDSHARA dekodovanie SKY HD stanicMimochodem, já sám (už) nemám share ale UPC kabel, za ty prachy )lze ukecat s dealerem i polovinu ceníkovky) a je to bez práceFerguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK
|
patriklib
![]() |
|
RE: CARDSHARA dekodovanie SKY HD stanicdobra diskuze :) podle me by sharing mel fungovat jen jako prostredek jak se dostat k programum, ke kterejm to jinak nejde. Rozhodne ale ne placenim za share. I s kartou nasich provideru se da urcite najit nekdo, kdo vymeni za sky uk, de, it atd. Sice na skylinku me nic nezajima, ale platim ho, z principu, aby nejaka placena TV mela sanci prezit. stejne tak si obcas koupim legalne i jinou kartu, treba Digitalb, Sky it nebo absat. Pak neni absolutne problem naprosto s cistym svedomim sdilet treba za digital+ nebo sky uk. Jedinej kdo na tom pak trati jsou prave placeny sharservery a to je prece dobre, ne? Kdyby vsichni v UK zaplatili rusakum misto predplatnyho, Sky by dlouho neprezili. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
@patriklibMluvíš mě z duše, podle mě se dá vždycky domluvit na nějaký pěkný příjemný ceně vyhovující na obě strany.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
![]() |
|
to killorsu UPC kabelovky je smlouvání kolorit, za pětiklíště mám Full HD i s 5ti megabit internetem.. za ty prachy jsem se klidně na dva roky upsal... a ještě jsem obchoďačku po roce ohnul :-) Už tam neděá.... ale jsme ve spojení i dál :-)))))Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK
|
patriklib
![]() |
|
RE: CARDSHARA dekodovanie SKY HD stanicNo toto vlakno dopadlo, mali ste radsej pozerat tie formule !Patrik - jak ohnul ? :O :bigeyes: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: CARDSHARA dekodovanie SKY HD stanicVždyt psal, že má kabel, co Ti na tom není jasné :)) |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: CARDSHARA dekodovanie SKY HD stanicTak mi vypadlo asi epg, on nepise ze po roku ohnul kabel, ale nejaku obchodacku........ :bigeyes:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: CARDSHARA dekodovanie SKY HD stanicTak uz je svetlo ............ty ohnul........a kabel. R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liquereSnad s tebe nemluví závist, že má levnou kabelovku s internetem a nadstandartní služby v ceně :)))FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
![]() |
|
to liquereNo prostě spolu občas spíme, rozvedená panička to občas potřebuje :-) Ale bylo to až poté, přestala dělat UPC :-) Teď mě napadlo, možná bych pokud by ještě byla dealerkou ukecal ještě lepší slevu.... nebo taky naopak.... ono je to dvoujsečné....Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK
|
patriklib
![]() |
|
to killorsKrom jiných "nadstandardních" je nej služba ta, že po všem odjede vlastním vozem domů a já jdu na pivo...Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK
|
patriklib
![]() |
|
@patriklibMna hlavne pomylilo to, ze po roku, tak som si myslel, ze pises o niecom inom.No a ked este badr pisal o kabli, tak som asi vcera mal iny myslienkovy pochod a dostal som sa do iynch vôd.Potom ked som vsetky rusiace slova vynechal mi to doslo..... R^ :laughing:PS:MAs pravdu, nie je nic lepsie ako ked potencionalny problem uz potom aj sam odide...... ;) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: CARDSHARA dekodovanie SKY HD stanicOsobne mam niekedy pocit, akoby sa aj pomocou plateneho sharingu hojili niektore spolocnosti. Teda, viac menej s nim bojuju, ale existuje kopa webov, kde by som nedal krk za to, ze v nich nemaju prsty aj spolocnosti prevadzkujuce sat tv. Nevravim o Cardshare, ani o ruskych serveroch vo vseobecnosti, ale skuste sa popozerat po nete a porozmyslajte nad niektorymi ponukami. Podobne, ako firmy podnikajuce v antivirovom software. Ktovie, kolko virusov pustili do sveta, aby potom mohli pomahat "odvirovat" a este viac opodstatnili svoju existenciu. Alebo ked este vo velkom fungovalo EMU, ci niektore "pomocky" nepustili do sveta prave vyrobcovia kryptovacich softov, aby podnietili vacsi zaujem zakaznikov o svoje sluzby. Vsetko je to iba konspiracna teoria, ale ktovie? Vo svete nielen satelitnom sa deje vselico. |
adman
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 140 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
![]() |