Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Modul TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+

Caute,
Ma nekdo modul TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+? Pri jeho pouziti se Skylinkem se mi casto stava ze obraz i zvuk vypadnou a modul se jakoby znovu reautorizuje. Cely proces trva tak do 10ti sekund ale i tak je to neprijemne. Prvni mesic to nedelalo ale ted se mi zda, ze se to deje cim dal casteji, tak me napada jestli neni nejaky novejsi firmware nebo zda neni modul proste vadny. Uplny to stejne se mi delo s modulem Neotion, ale tam po vypadnuti obrazu bylo nutne vypnout a zapnout prijimac.

Mikek
Registrace: 7/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Modul TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+

Přijímač??
Mám dva v přijímači a bez jakýchkoliv problémů

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Mam telku s DVB-S2. Samsung model 2011. Je na ten modul nejaky novejsi firmware a na kterem kanalu se da pripadne stahnout?

Mikek

není-poslední je tuším z4/12 a minulý týden jsem skoušel aktualizaci a odpověď-žádný nový není dostupný.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Bych to neřešil SW do TV, já osobně bych si nikdy tenhle modul nekoupil i když nám recev. Technisaty - nevěřím tomu že to je origoš Technisat. To jak to kolego píšeš mi připadá, jak když se znovu samovolně " modul restartuje v systému pro inicializaci CI modulu ". Vypni TV vyndej modul, - zápni TV cca 1. minuta, - vypni TV dej tam modul s kartou a nastav ČT1 počkej, až to SAT tuner načte. Potom dej modulu v menu TV pro SAT. tuner " Inicializaci CI modulu ", nech proběhnout. Když se ta závada zas bude opakovat, tak reklamuj modul, nebo si kup modul Smit Irdeto HD CI/CI+. R^

CES
Registrace: 4/2007

CES..

věř tomu že je to orogoš. A proč?protože když registruji záruku tři roky tak to všechny čísla bere.
A potvrdí mi záruku na tři roky.
A já zase ten Smit Irdeto jsem "vyhodil" z přijímače protože nechtěl spolupracovat.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

No popravde tento modul ma daleko nejlepsi reference v TV Samsung. A realne opravdu prvni mesic problemy zcela vymizely, i prepinani programu je ted tak 2x rychlejsi a i kdyz to spadne, tak se to hlavne za tech 10 sekund samo zase nahodi. S Neotion jsem musel delat restart telky, coz neni uplne idealni 2x za den. Smit jsem nezkousel, treti modul uz se mi kupovat moc nechce, ale reference zde na foru jsou rozporuplne.

Mikek

pert33

Kolego, jde o to, co jsi za Smita Irdeto něl ? Jsou s CA rozhraním CI+ a s rozhraním CI/CI+ ? Já kupuji jen CI/CI+ a přístrojích s CA rozhraním CI nebo CI+, - super OK funguje. R^

CES

to:CES

Vše funguje i bez modulu,je to zbytečnost,chce to pouze dobrý přístroj a dobrou konfiguraci a vše je ok,proč kupovat šmejdy co potřebují modul. :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Nejlepší modul je žádný modul a největší paskvil je sat. tuner v TV ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

hery, drobeček

Kolegové oba máte celkem pravdu,zas vážený VIP kolega vanspeed a ví proč, mi před čásem radil, že budoucnost je v modulech a to v té bobě neměl Skylink " cetifikáty ". R^ :)

CES

drobecek

Ja zase za paskvil povazuju mit v lozici kupu krabicek a dratu a ovladacu, kdyz muzu mit jen tu televizi. Fakt nechapu proc by mela byt tak obycejna vec jako tuner ve zvlastni krabicce a povazuju to za naprosty prezitek z minulosti.

Mikek

Víš proč je to pro drobečka paskvil ? Protože se s tím nedá krást. :laughing:

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Paskvil je to hlavně z důvodů ovládání apod., Antoši, tys to zase pomotal... prásknu tam diablo modul , zapnu bloker a jedu full ;) :))) :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Nevím proč tady urážíte Drobečka,má pravdu jsem sice amatér,ale Ti kteří tady prosazují takové hlouposti co zde píšete,tak si myslím,že jsou někde myšlením úplně jinde.
K tomu přece p.Mirek nepotřebuji žádné jiné kabely a skříňky pouze ten oK přístroj co o něm píši. Třeba HD BOX 9105,,nebo Vuo+duo.a hned je vše OK :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Ovladani muze mit blbe uplne stejne televize s tunerem jako samostatny tuner. Je fakt, ze ovladani nekterych televizi musel vymyslet nejaky ultra ko.ot.

Mikek

hery

Ja stale nechapu, jakou vyhodu muze cloveku, co chce pouze sledovat telku, prinest tuner v samostatne krabicce. :)

Mikek

mikkek

Ano, pokud ten tuner bude plnohodnotný a provoz bezproblémový a ne ten paskvil co tam dávají.
Pak by ses tady nemusel vyplakávat ;) :)))

drobeček

Jestli je budoucnost v modulech CAM, tak to nás potěš pánbůh.
Budoucnost je v DVB-T2 a HD programech v ní. Radeji se pokud mozno vyhnout vsivákum ala Skylink a podobně. Když modul, tak jedině pro transmodulátory, či pro karty TBS.
A Televizor se Sat tunerem ma mnohem méně výhod, nez nevýhod. Kdo nikdy nepoznal ty výhody, těžko tomuto tvrzení muze uvěřit, ale je to tak. A nejde jen o Sharing a EMU.

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Jde o to, jestli normalni clovek, co se jen kouka na bednu, ty tve vyhody oceni.

Mikek

Mirek

Já má těch krabiček XX,na chalupě 2x, v bytě ve 3. místnostech pro nezávislost na jednon signálu, a nahrávám si na HDD a flash,to co najednou netíhám sledovat a mužem se nezávisle dívát kdo na co chce, + 2x. net TV a nám 6. TV. Úplná pohoda. R^ R^ R^

CES

Mikek

kdybys provozoval co Ti říkám byly by zbytečné Tvoje otázky zde na parabole,byl by klid,všichni koukají a nikdo nemá hloupé názory co tady stále prosazuješ!!! :8) :8) :8)

hery

hery

klidek...si ako lahko vytocitelny stroj.

VIEM, že NIČ neviem!

major13
Registrace: 2/2013

mikek

člověk který kouká jen na Šlágr a volí Zemana asi ne, ale ostatní normální lidé určitě. Stačí jim je představit... Ty výhody. :)

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

hery

Hloupy je spis ten co misto jakehokoliv argumentu urazi druhe.

Mikek

já Tě neurážím,dej si to do kupy tak jak to musí chodit,a nemusíš se nikoho ptát,já si své problémy s radostí zde řeším sám, a je to účinné,tak se tedy snaž!!!! chapečku :laughing:

hery
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra