Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Modul TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+

Caute,
Ma nekdo modul TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+? Pri jeho pouziti se Skylinkem se mi casto stava ze obraz i zvuk vypadnou a modul se jakoby znovu reautorizuje. Cely proces trva tak do 10ti sekund ale i tak je to neprijemne. Prvni mesic to nedelalo ale ted se mi zda, ze se to deje cim dal casteji, tak me napada jestli neni nejaky novejsi firmware nebo zda neni modul proste vadny. Uplny to stejne se mi delo s modulem Neotion, ale tam po vypadnuti obrazu bylo nutne vypnout a zapnout prijimac.

Mikek
Registrace: 7/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

hery

No je videt, ze tech argumentu mas vskutku hodne.

Mikek
Registrace: 7/2011

RE: Modul TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+

ano,mám ,vždy vše nejdřív odzkouším,různými přístroji,moduly,a jinými způsoby příjmu, a pak rozhoduji,ale v životě tvá otázka mě nemůže rozhodit,já chlapče/je mi 65 let/ dnes koukám na vše co si vzpomenu!!!!!!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

No já zas na jednu stranu ten Český konzumní lid chápu co mají byt nebo domek načančán neosobně, jak když vejdeš do levného barevného HOTELU z lanina, " je to děsně neosobní a nevíš zda jsi doma nebo kde", že chtějí je TV se SAT tunerem, pověšenou na zdi v OBP., přívodní kabely zamaskováně sádrokatoném - manželka to tak rozhodla a Ty podpantofláku budeš poslochat a hotovo. BEZ KRABIČEK !!! :scared: R^

CES
Registrace: 4/2007

Oprava

hotel z lamina, ......

CES
Registrace: 4/2007

Měl jsem problémy u zákazníka s modulama-vše vyřešil až Smith CI/CI+, za druhé-televizi se sat.tunerem nebrat!!!za třetí-do ložnice televize nepatří !!! :lookaround:

decmen
Registrace: 2/2008

Decmen

Leda by to byla ložnice v bytě 1+1 a 1+0. :))

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

Takový ložnice taky pamatuju - ale tam jsem se na tv koukat nechodil :)))

decmen
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra