![]() |
|
Pochvala redakciDěkuji všem,kteří se podíleli na uvolnění napětí v diskuzi,jak je vidět i s "prázdným" blacklistem to jde,není nikde vážný problém s chováním diskutujících,doufejme,že to nikdo nebude zneužívat,zatím ,mluvím za sebe ,jsem spokojen. |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96 | |
![]() |
|
RE: Pochvala redakciJuj, tu nastala větší změna? Už tu neúřadují další Tomíci? Pokud ano, klobou dolů. SmekámR^ Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
@oneeeeehviezdy nie ale tarajov a indulonakov ano. ;)Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Pochvala redakciAž tak bych to nezveličoval,stačí jeden nervožrout a je po ptákách,může to byt ticho před bouří !!! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
Saxon,že zrovna tobě budu vysvětlovat proč a v kolik hodin,jsem pánem svého času,kdy budu pracovat,kdy se bavit,kdy spát,to je jen moje věc,nemám žádné nadřízené,nikdo mě nenutí být v 6 ráno u píchaček,30 let chodím spát nejdříve ve 3 ráno a měnit to už nebudu,nestojí to za to,myslím,že je jedno,jestli sem chodím od rána do večera,nebo od večera do rána,mě to tak vyhovuje a ve dvě ráno je pro mě jako pro jiné 8 večer,stačí takto na vysvětlenou?,mě spíš vadí,když sem někdo prskne problém po půlnoci a dva dny se neozve,nebo vůbec,pak to není diskuze,ale bezplatná poradna R^ :O :O :lookaround: :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Pochvala redakcis tou poradňou máš pravdu. takých je tu kopavusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneeeee:))) :))) :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Pochvala redakciHlavne tu nie je tolko uzamknutych tem, ako predtym. To mi strasne vadilo. Samy zamok.Ale pre zmenu, nespravne pomenovane temy by som modom doporucil hned mazat. Aby som ja a dalsi zbytocne necitali temy, ktore nas nezaujimaju. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
PierreSnad jsem se te nijak nedotkl, to nebylo v úmyslu.Mám to podobne jako ty, ale svtim rozdílem, ze ve 23hod jsem mrtev a vstavam nejdéle v pět. Je skoda třetinu zivota prochrapat. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
saxíku díkže mne necháš hrabat na stejném smetišti :)))přece my dva se nebudeme camrat kdo má hezčí péro !!! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Saxonv pohodě,jen chci mít jasno s kamarády,spánek se do života nepočítá,jako čas strávený na rybách :laughing: :laughing: :))) :))) |
pierrepetr
![]() |
|
pierea jak to bylo s těma N.Y.Rangers ??? |
tonek
![]() |
|
tonkupokud jsi to viděl,než to smazali,tak víš,jinak nic se neděje a o nic jsi nepřišel R^ :lookaround: :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Pochvala redakciTiez sa chcem pridat k pochvale redakcii R^ ;) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
Hornetse vrátil z north korea ? |
tonek
![]() |
|
pierreNěkdy mám pocit, že diskutuješ o všem a pořád dokola, až je to někdy nekonečnej proces. Warder už není moderátor no a co? Chybí Ti? Přijde jinej a jak se říká nový koště dobře mete a jak se projeví, ukáže teprve čas.Když už je toto téma věnováno redakci, myslím že by nebylo od věci vedení Parabola.cz doporučit, aby redakce každého nového moderátora na toto forum slušně uvedla. Podobně jako to dělají např. na svých www stránkách solidní radia. S fotem, stručným profesním profilem, něco o vzdělání a tak. Aby člověk alespoň trochu věděl, s kým má tu čest. Možná by se moderátoři potom chovali jinak. Každý není totiž zvědavý na to, aby ho kde kdo okřikoval jako anonym. Dovedu pochopit z vlastní zkušenosti, že sehnat dneska schopného člověka a navíc technika není jednoduché. Ale toto je mezinárodní odborné forum, navíc úspěšné a dloholeté, a myslím že by si to toto forum zasloužilo. Mo. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
Morousnelze nesouhlasit,ale že by se mě představoval každej dozor,nebo policajt,dobrej nápad,pokud se týká Wardera,vůbec ho neřeším,myslím,že to byl dráb,trošku to tady umravnil,což bylo potřeba,nakonec ho trošku lituji,jako likvidátor byl dobrej,ale kecáme o ničem,nikdo neví,jaké dostal instrukce od vedení,je fakt,že na to přistoupil,je to k zamyšlení R^ :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
pierreDobrá odpověď.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Pochvala redakcijahodová proklamácia ???Vsetko mate vysvetlene v informacii 2. https://www.parabola.cz/forum/topic-77563/ :))) :))) :))) |
tonek
![]() |
|
co jsičekal?,mám na to školení,už dávno,nechci to rozebírat,je to z oblasti kultury,bez politiky :laughing: :laughing: :))) :))) |
pierrepetr
![]() |
|
tonkuto je tunel na 2 kliky :laughing: :O :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
sinatomškoleníchrápal !!!jinak by jsi nezaložil tohle ptákovlákno !!! :laughing: |
tonek
![]() |
|
tonkuno chrápal,máš pravdu,ale to jsem založil jako vzkaz redakci,že se k tomu nabalili další jsem nečekal,už se stalo :lookaround: :lookaround: :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Pochvala redakciUz som sem takmer prestal chodit, lebo docitat si tu prispevky bez zakroku Wardera bolo ojedinele. Posudzovat nieco subjektivne, je velmi inteligencne narocne a tu sa to veelmi zacalo zjednodusovat. Drzim palce tejto redakcii a nech nedava adminom priestor na nadpracu. |
sonyr
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
sonyradmini se mění,ale my zůstáváme,to je příměr,taky nespíš? :laughing: :lookaround: :lookaround: :))) |
pierrepetr
![]() |
|
pierreByt na rybach je nejlepsi zivot, bez otrav a otravnych telefonatov. Teda samozrejme filtrovane.........Asi teba to neoslovilo, ale neodsudzuj to.Niekto sedi v krcme,niekto modeluje,niekto sa hra s antenkami,proste kazdy ma ineho konicka a niekto ich ma viac a chodi aj na ryby. :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96 | |
![]() |
|
![]() |