Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Pochvala redakci

Děkuji všem,kteří se podíleli na uvolnění napětí v diskuzi,jak je vidět i s "prázdným" blacklistem to jde,není nikde vážný problém s chováním diskutujících,doufejme,že to nikdo nebude zneužívat,zatím ,mluvím za sebe ,jsem spokojen.

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pochvala redakci

Toto fórum nemá nijaký prehľad. Pri zakladaní témy sa sekcia vyplňuje kto vie vlastne z akého dôvodu. A milý slávista, fakt si vieš predstaviť že keď sa niekto chce niečo opýtať v téme na 12.strane že na ňu aj dostane odpoveď? Možno ak je tá téma v Top, ináč je to bez nádeje, vtedy je nutnosť založiť novú tému.

LuboTS

zkuste

laskavě najít tlačítko Nastavení nahoře v diskusi

objeví se nápis :
Nastavení výpisu příspěvků v diskusi

a jsme doma a nemusíme plakat

zeptáš se a JSEŠ PRVNÍ !!!!!

:8)

tonek
Registrace: 1/2009

tonku

to je nastavení jen pro tebe,ostatní to vidí tak jak to je,tedy třeba na desáté stránce a nikdo mu neodpoví,to by všichni museli mít povinně přepnuto,dobrý pokus R^ R^ :O :laughing: :laughing:

pierrepetr

LuboTS

jakou strukturu máš konkretně na mysli?

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

piere

to já samozřejmě vím , a předpokládám že nikoliv povinně ale
z praktického hlediska ti co chtěji reagovat to tak mají ???
a vsadím se že ty také !?

a jinak benzín leju pouze do nádrže a občas chráním i Tvá práva !

R^ :))) Rv

tonek

tonku

já taky,jak vidíš R^ :laughing: :lookaround:

pierrepetr

tonku

Prvy si to mas pravdu, ale odzadu.

hajnalka
Registrace: 5/2010

Morous

Srukturu fora udelat jako maji priklad abforum, satdigitalne a jine

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Pre Pierrepetr: Ubezpečujem Ťa, že moje IQ je úplne v poridku. Nemusíš tomu samozrejme veriť, ale keby to tak nebolo, moje reakcie by boli diametrálne odlišné.
Ja som si veľmi pozorne prečítal, čo si napísal. Založil si tému s názvom "Pochvala redakci" a nie pochvala redakcii a diskutujúcim. Pod takýto názov témy si umiestnil text "Děkuji všem,kteří se podíleli na uvolnění napětí v diskuzi,jak je vidět i s "prázdným" blacklistem to jde,není nikde vážný problém s chováním diskutujících,doufejme,že to nikdo nebude zneužívat,zatím ,mluvím za sebe ,jsem spokojen." Z toho principiálne vyplýva, že ďakuješ všetkým v redakcii, ktorí sa podieľali na uvolnení napätia a naviac si kladne kvitoval vyprázdnený blacklist, čo môže urobiť len redakcia. Z jedného slovného spojenia "Děkuji všem" vôbec nevyplýva, že by si mal na mysli všetkých diskutujúcich, takže nechápem, z čoho ma obviňuješ.
Pre ojoj1: Máš pocit, že som niekde prejavil nespokojnosť so zmiernením postihov? A ak pokladáš za aktuálnu tému v satelitnej technike, že kto a kedy chodí spávať - no čo už. Vieš, aj to sa dá vsunúť niekde k téme na spestrenie len tak na okraj, ale aby podobné veci zaberali možno tretinu (ak nie viac) príspevkov v diskusii, tak to sa mi zdá predsa len trochu veľa. Čo sa týka Tvojej "sody" a narážky na admina, tak jednoznačne vidno, ako niektoré príspevky sú dopredu písané so zámerom vyprovokovať adminov, prípadne skúšať ich trpezlivosť. Takže ak sa niekedy stane adminom niekto, kto má rád poriadok a nie chaos, potom je veľa diskutujúcich prekvapených až pobúrených. Demokracia znamená (okrem iného), že si hocikto môže povedať svoj názor v medziach stanovených zákonom, v tomto prípade pravidlami Paraboly (čo sledujú admini), a nie robiť si čo chce.
Pre major13: Prečo pokladáš môj názor za premúdrelé reči? Prečo máš potrebu selektívne niekoho za jeho názor dehonestovať? Prečo si argumentáciu o zriaďovaní a financovaní súkromnej web stránky nepoužil aj proti diskutujúcim, ktorí boli nespokojní s adminmami a uzamykaním tém? Oni mali právo na svoj názor a nemali "premúdrelé" reči? Nie si spravodlivý, ak nepoužívaš rovnaký meter na všetkých.

Frank11
Registrace: 2/2009

Frank11

nehodlám s tebou polemizovat
1.napsal jsem to ,jak jsem napsal
2.pokud by to bylo proti pravidlům,tak ti teď psát nebudu
3.vlákno by bylo smazáno
ještě něco nechápeš?
R^ :laughing: :lookaround: :lookaround:

pierrepetr

pre : pierrepetr

Ako je u Teba zvykom, znova mi podsúvaš veci, ktoré som ja nenapísal. Nikde som netvrdil, že si porušil pravidlá.
Áno, ešte stále nechápem, prečo po založení tohto vlákna vo všeobecnej diskusii je Tvoja reakcia na diskutujúcich "...ale to jsem založil jako vzkaz redakci,že se k tomu nabalili další jsem nečekal,už se stalo." To si si akože myslel alebo dúfal, že na Tvoje vlákno nik nezareaguje ?
S Tvojimi skúsenosťami a pravidelnými návštevami na tomto fóre sa tomu jednoducho nedá uveriť.

Frank11
Registrace: 2/2009

Frank11

co řešíš??????,som s toho daako zmetený :lookaround: :lookaround: :lookaround: :lookaround: :O :O :O :O

pierrepetr

chlapi

Neriešte prkotiny,kto,čo a ako napísal,pochvala bolo všeobecná a hotovo.Keď nejde o život,tak ide o h....:-):-)

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

Mego

já je neřeším,jen ze slušnosti odpovídám tomu,který píše na mě,nebo o mě :laughing: :O :lookaround:

pierrepetr

pirueta

jenom jestli jsi se s tou pochvalou neukvapil ??? :)))

stále se zde trestá zveřejnění vlastního mailu,
mažou příspěvky atd.

ale faktem je že méně !

tonek

tonek

vítej zpátky z arestu,pochvalu jsem psal 25.05.2013, 01:30.47,co se děje dnes,nebo za rok jsem nemohl tušit :laughing: :laughing: :laughing:

pierrepetr

ale ten prázdnej black jsi prošvihl ! :)))

tonek

no nevím

jestli vůbec byl :fuming: :fuming: :fuming:

pierrepetr

měl by jsi vědět

že mi můžeš věřit !!!

tonek