Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CI Modul Skylink ready smit

Mam kartu skylink ICE a telku Changhong LED50B2510IS použil jsem modul od skylinku smit. obraz naskoci a po 10se(nevhodné slovo)ch zamrzne,CI modul jsem skousel v technistar sir a chodi v pohode.skousel jsem ho i aktualizovat a pisemi to ze nelze uplajdovat pres menu CI.prima cool,stv1. Nemam radci koupit modul cryptoworks pujde mi ice karta v nem. :fuming:

mana
Registrace: 12/2012
Odpověď v diskusním vlákně

nebo

jinou televizi:-)

tanabe
Registrace: 7/2010

to: mana

Mám taky LED TV Changong a kartu skylink ICE a nemám absolutně žádný problém. Používám modul cryptoworks (modro-zelený)

jliv
Registrace: 9/2008

OK..

Diky za radu zakoupim modul cryptoworks (modro-zelený) R^

mana
Registrace: 12/2012

mano a changhonk

Mám tyto tv dvě menší a makájí mi spolehlivě bez jedinýho škubnutí s mascom irdeto/cryptowork modulem už rok,se smithem CRW/IRD makala ta první taky ,ale nerozuměl si s blokrem ,tak jsem přešel na mascomy i v Sharpu 40LE

korkoran
Registrace: 10/2006

Irdeto Smit Skylink

Tento CI modul č.HCF 190911988.Sky link zpracuje dobře,až na CT HD,CT Sport a Prima HD.Obraz i zvuk u těchto naskočí,ale je trhaný asi po 2 sec,neustále.Karta v jiném modulu jede naplno,Nova HD jede normálně.Přijímač Technisat Digicorder HD S2.,upgrade po delší nečinnosti modulu cca 3 měsíce nejsou účinná. Poradí někdo?

duml12345
Registrace: 6/2012

RE: CI Modul Skylink ready smit

Znovu : u těch CAM modulů, TV se SAT tunerem , recev. Satů., se při koupi zajímáte o """CA rozhraní modulů i přístrojů, je-li: CI nebo CI+ """ ??? CI+ nebude OK makat v mašice s rozhaním CI, nebo zas obráceně !!! !!! Kup modul Smit Irdeto HD CI/CI+ . R^

CES
Registrace: 4/2007

RE: CI Modul Skylink ready smit

CI+ CAM funguje v CI slotě v pohodě.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

@:TKR

zkus se prosím vyjádřit i k tomuhle :

https://www.parabola.cz/forum/topic-77631/2/

díky t.

tonek
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra