![]() |
|
Závada plazmy od PanasonicuDnes dopoledne jsem zapnul TV (plazma Panasonic, 2,5 roku stáří, full HD, 115cm). Nejprve se objevil v pravé polovině obrazovky svislý pruh bez signálu (10cm). Myslel jsem si, že jde o vadu signálu (čt2 HD ze sítě 7), ale bylo to i na ostatních kanálech. Ucítil jsem pach spáleniny, tak jsem TV ihned vypnul. Pak jsem si všimnul, mastné tekutiny pod televizorem?! Vypadá to na vyteklý kondenzátor?? Setkal se někdo z vás s podobným problémem?anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 223 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
re:cesmyslím, že byla vyrobena v ČR?! Proč?anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
![]() |
|
ResumeTak jak jsem slíbil, zpráva z opravny: poškozený panel, televize funguje, akorát v pravé části černý svislý pruh přes celou obrazovku. Byla by nutná výměna paneluTelevize poputuje do sběrného dvora a kupuji novou plazmu Panasonic TX-P50ST60E! anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
![]() |
|
re:TVMám o ní zájem na díly,odkoupím ji.Prosím o kontakt a domluvíme se na ceně a předání v Lešanech nebo jinde.Díky |
xxxe
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
xxxePro jistotu doporučuji přečíst zdejší pravidla-5+11 a i 12Ok? Napiš mu ať jí dá do zdejšího bazaru a tam se dohodněte. Takhle ne. O2TV STŘÍBRNÁ
Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 31.05.2013, 15:52.00
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
balsjaPro info, já mám Panas. plazmu ze Španělska a to mě překvapilo, ale 6. let OK funguje. Jinak jsem TV z výroby na území ČSSR nebo ČR - SK, nikdy nekoupil. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CES..A já mám obě dvě plazmy ze Plzně. R^ ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
pert33Kolego a to jsou Panas ? Co dělají v Pardubicích ?" Info: zatí jsem z ČSSR, ČR - SK nikdy nekoupil. Jinak i speciální prodejny, jak znáčkové neprodávají TV ze země původu i když se tak kasají, ale licence z Polska, Turecka, .... atd..Kolik lidí se na to při koupi podívá - cca 1 z 10-ti, nebo jak manželka dovolí ??!! No když je smontována aspoň: Japonec v Hamburku, tak musí kupec jásat - je to kvalita. Já mám taky LG z Polska a už dva roky drží a když jsem jí kupoval, tak jsem se v Electrowordu v Pardubicích ihned koukal na obal krabici, kde je umatlaná. R^ R^ :) |
CES
![]() |
|
CES..Prosím-skus mé jméno nekomolitAno jsou to tv Panasonic a obě co mám byly vyrobeny či smontovány v Plzni. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
AdmineKlik jsem na Tvůj NIC a automat Vašeho Webu to zadal sám, jinak omluva, nebyl to úmysl. Už jsem po pracovní týdnu unaven a nějak už vše nestíhám. R^ R^ |
CES
![]() |
|
Dodatek - petr33Asi tam mám chybu v instálu. - sorry. R^ |
CES
![]() |
|
to vůbecneřešte,kde to bylo vyrobeno,dnes na to lidská ruka skoro nesáhne,je to šumák ,kde to robotické stroje smontovali,podstatné jsou použité součástky,pak je to o šťastné ruce kupujícího R^ :lookaround: :lookaround: :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
re:petr33Ok : balsja nechceš ji dát sem na bazar?Koupím ji,nech tam na sebe kontakt.Napsal jsem to tady že ji koupím a dostal jsem poprc. |
xxxe
![]() |
|
Re:xxxeZdar, ještě jí dám šanci, zkusím ještě jednoho opraváře a pokud ani on to neopraví, tak se pak domluvíme přes bazar. Díky. R^anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
![]() |
|
Re: balsjaOk,díky ale jen doufám že ji nedodělá úplně a pak nepůjde použít nic. |
xxxe
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |