![]() |
|
Seriál Vyprávěj - možná mimo mísuSledoval jsem tento seriál někde až od 3 dílu 5.řady a docela mne zaujal. V počítači není problém dohledat starší díly např. zde:http://www.ceskatelevize.cz/porady/10266819072-vypravej/video/ nebo zde: http://www.vypravej-serial.cz/dily/ Má někdo zkušenost, zda jde sledovat tento seriál v pohodlí obýváku na uvedených WWW přímo na TV Philips 55PFL5507K připojené na internet,místo v pracovně na malém monitoru PC? Na tomto TV jde hledat a sledovat videa v YouTube a na jiných stránkách, ale ta videa z uvedených stránek nejdou u zeťe nějak spustit. Dík za zkušenost. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Seriál Vyprávěj - možná mimo mísuTo bude asi Flashplayer,na miniPC v HDMI vstupu AV-receiveru není žádný problém. R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Seriál Vyprávěj - možná mimo mísuMe to na Samsungu funguje, ale tak v polovine pripadu se to seka a je to nepouzitelne. Kombinace pomaleho a blbeho Samsung browseru a blbe udelaneho I-vysilani moc dobre k sobe nejde. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Seriál Vyprávěj - možná mimo mísuTak jsem se s tím dnes u zetě pohrál. Důvod je jasný, ta videa v archivu ČT vyžadují Adobe flash player verze 10 a vyšší. V té Philips TV je instalována starší verze player a proto ta videa nejdou. TV není počítač a vyšší verze playeru tam nejde nainstalovat. To jsem si potvrdil také hledáním na Google. Možná to později vyřeší nová verze firmware. V tom TV je zřejmě nainstalována nějaká verze LINUX. |
Standa3
![]() |
|
RE: Seriál Vyprávěj - možná mimo mísuA nejde aktualizovat jen tu aplikaci web browser? U moji telky se to updatuje kazdou chvili a myslim ze s tim i ten flash. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Seriál Vyprávěj - možná mimo mísuTaké jsme doma řešili podobný problém, mám suprové LCD LDFull HD LCD 42", bohužel nemá v sobě připojení k Internetu- v době kdy jsem ji kupoval tak jsem tomu nepřikládal význam. Teď Internet v TV sledujeme denně.Nejdřív jsme zkusili Evolve Solaris, krok vedle, šíleně pomalé, žádné aktualizace firmwaru, nedoporučuji. Potom mně to napadlo! K televizi připojuji notebook pomocí HDMI. Není nutná žádná konfigurace, bleskově se to spojí, žádné potíže s kompatibilitou. Soused k Vánocům zakoupil velmi dobré LED LG 42" s vestavěným Internetem a jak to viděl u nás tak už to dělá úplně stejně! :8) |
lynxx
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: Seriál Vyprávěj - možná mimo mísuPři spuštění přehrávání vybraného videa v té Philips TV se objeví hlášení o potřebě aktualizovat Flash player. Dokonce je tam zvýrazněn odkaz na aktualizaci. Po jeho vybrání se zobrazí stránky Adobe a hláška, že v TV je Linux, a že je připravena aktualizce Flash player myslím 11.2.... Když vyberu "atualizaci", tak se však nic nestáhne a nenainstaluje. TV jen na něco čeká.Mám doma na jednom PC nainstalován LINUX UBUNTU, a tam mi videa z ČT běží normálně, prohlížeč je Firefox. U zetě má vnuk na jednom PC nějaké LUBUNTU, a tam se to chová jako ta TV. Videa nejdou přehrávat. Firefox funguje, ale v zásuvných modulech je hlášení, že Adobe flash player je zablokován z bezpečnostních důvodů. Aktualizace Flash playeru je nemožná. Asi sem ta diskuse nepatří, zkusím najít nějaké stánky pro LINUX. Dík za trpělivost a náměty. |
Standa3
![]() |
|
Pro lynxxU své TV SONY doma používám DLNA server pro spojení TV s PC ve vedlejší místnosti přes Ethernet. Fotky a videa na HD v PC prohlížím v pohodlí obýváku na 102 cm úhlopříčce TV Sony. Zatím jsem neřešil připojení TV na videa z internetu přes ten DLNA v PC, možná to jde, nevím. Zatím mám do TV přiveden z grafické karty S-video kabel (délka přes 10m), a videa z internetu mohu v TV sledovat v přijatelné kvalitě jako na druhém monitoru PC.Tvé řešení s notebookem a HDMI kabelem je optimální, ale vyžaduje dát ten notebook blízko TV. Já mám "bednu" PC ve vzdálené pracovně. |
Standa3
![]() |
|
RE: Seriál Vyprávěj - možná mimo mísuTaky dobré. S tím notebookem to má výhodu, že to může ovládat i manželka. Noťas máme na stolečku u sedačky a kabel HDMI 10 m.S tou hláškou o aktualizaci Flash playeru jsem se setkal u Androidu a i u LCD televize, ale taky jsem to nevyřešil. Nemá ČT nějakou poradnu, technickou linku, nebo tak něco? Taky tam musí mít nějaké profíky co to mají v malíku... |
lynxx
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: Seriál Vyprávěj - možná mimo mísuVšimol som si to aj na mojom satelitnom prijímači XTrend 9500 pripojenom na internet, že archív ČT nie je možné prehrať a neviem čo s tým. Takže už teraz viem :-(4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: Seriál Vyprávěj - možná mimo mísuMám pocit, že Flash v Philipsoch nefachčí. |
ptr
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
![]() |