![]() |
|
markiza Tv a reklamaAj vam ide film Legenda o Zorovi 8 min a potom reklama 15 min?No tak to uz asi Markiza nevie kde zhrabnut love .Mali by Markizu zo zakona zrusit ako Komunisticky rezim.Je to uboha tv.Davam Markize rok ...maximalne dva... :))) |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: markiza Tv a reklamaaj ja tebevusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: markiza Tv a reklamatej reklamy je tam ale ozaj dost....DM 7025
|
Vlasto
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: markiza Tv a reklamaNac to kokate ? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: markiza Tv a reklamaja to nepozeram, len konstatujem. TN som prestal pozerat tiez na Markize, uz len na Jednotke. Kaslem na nich a kto ma chut pozerat reklamy nech sa paci.DM 7025
|
Vlasto
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: markiza Tv a reklamaspravy sa daju stiahnut a pretocit,aj ked umelo natiahnute zbytocnostami, na jojke ani to a vrcholom je skoro 10min reklama pred koncom bulvarnych sprav :) |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: markiza Tv a reklamaOT mna osobne dost prekvapil ten nedavny prieskum, vysledkom, ktoreho bola vraj markiza najsledovanejsia tv v SRhttps://www.parabola.cz/zpravicky/19441/mml-tgi-markiza-je-najsledovanejsia-televizia-na-slovensku/ ani nepamatam, kedy sa na markize dalo nieco normalne pozerat. Same kraviny a priblble serialy typu burlive vino. Joj, ci joj plus je na tom obsahovo jednoznacne lepsie Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: markiza Tv a reklamaS tolkou reklamou by to malo byt zadarmo a nie kodovane. |
jukon
![]() |
|
RE: markiza Tv a reklamaPrieskumy ovplivnuju verejnosť.I ked percentá si vymislia.Celý tento systém je len o klamstve.Kam sme sa to dostali. |
Ufonec
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 232 |
![]() |
|
jukonto radsej budem ryzovat zlato na klondike ako sledovat taketo reklamne kanaly, ktore medzi vysielanu reklamu vsunu na par minut akysi film alebo telenovelu......VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
@major13,UfonecR^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ |
jukon
![]() |
|
RE: markiza Tv a reklama...a to je taký problém Markízu nesledovať?! |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: markiza Tv a reklamaPresne tak, netreba tam prepinat....ved mame vsetci dialkove ovladace ;)asi jedine, co bolo na Markize sledovatelne, bol rozpravka o Sovich strazcoch, samozrejme zo zaznamu, s tych reklam mi je spatne :))) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
Markiza a reklamySoví strážci,.. zatím poslední pořad na co se dalo dívat, a ty reklamy ? No jednou si uděláme kávu, podruhé zmrzlinu a tak různě, nějak se to dá přežít... :lookaround: |
Kordd
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: markiza Tv a reklamaPozerám cs film, kino cs čo sa týka filmov. Pokial ide o hudbu VH 1 classic, muzika cs. Ak chcem niečo "české" tak ČT-čky sú dobré. Keď už z tohto neviem vybrať, stiahnem si nejaký film z netu. Markíza a podobné ši-ty , to je čo? Rv ;P3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: markiza Tv a reklamaUž niekokoľkokrát dostala Markíza a Jojka pokutu od rady za prekročenie reklamného limitu. Dostanú pokutu 1500 € a rada si myslí, že Markíza s Jojkou padnú na zadnicu. Zarobili po 15 000 €, pokuta 1 500 €, nejaké mzdy, dane a náklady a 5 000€ je v kase. No nepretiahnu reklamný čas, keď je to tak výhodné?4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
ak ktratky reklamnyspot prerusi film, potom ok....ale ked vysielanie reklamnych spotov prerusi na kratko film potom amendolores, amen tma... VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
Ze to este niekoho stveMarkiza a JOJ vznikli z jedineho dovodu. Ich nezaujima, co vysielaju, ako vysielaju, kedy vysielaju. Jedine, co ich zaujima, kolko casu mozu vyuzit na reklamu. Prave z toho dovodu pribudli ich odnoze (wau, dajto,...), kde len opakuju to iste, co islo uz niekedy predtym. Vytvorenim tych (doslova) kanalov si znasobili mnozstvo reklamneho priestoru a teda aj prijem z nich. Ze tie reklamy uz skoro nikto nepozera, ich nezaujima. Ved peoplemetre ... Poznam cloveka, ktory ma peoplemeter. Ma pre neho vyhradeny stary TV, kde ma pustene niektore z tycho stok (bez zvuku), obcas tukne do DO a prepne na inu stoku. Realne pozera satelit.Ja som nedavno chcel pozriet nejaky film. Zaciatok, asi 10 minut film, 15 minut reklama + uputavky a potom este asi 5 minut uz vo filme zobrazene na obrazovke, co prave bezi na JOJ a jej odnoziach. Po asi 20 minutach dalsi blok reklam a tak dookola. Navyse kazdych 5 minut vyskoci na obrazovku, ze vtede a vtedy sa bude vysielat nejaka blbost. Vydrzal som to do druheho bloku reklam. Ten odpad, ktory si hovori "komercne TV" uz mam v zozname na uplnom konci (za TV8). |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
Markiza a reklamyNašťastie už sa točia take kraviny že nie som nútení pozerať Markízu a pod... |
Jurgen
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
vadoTakže ten člověk má několik hodin denně puštěnou další televizi (kolik má? 100 wattů? tedy spotřeba minimálně 10 kWh měsíčně) a utrácí za eletřinu jen aby dodal nějakému píplmetru informace? To myslíš vážně?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerAno, tvrdil to tak. Neviem, ci ma z toho nejake benefity (myslim z toho, ze ma peoplemeter), alebo to robi len pre zabavu. Z tych par korun za elektrinu si tazku hlavu nerobi. |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: markiza Tv a reklamateraz na joj v pomere 1:2 (33%), este ze nie 2:1 :) , bolo by zaujimave kolko % je to za cely den |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
Asi mas zlu znacku televizneho prijimacaJa pouzivam http://www.utorrent.com/ |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
![]() |
|
Robertto by som nepoužíval, ono zdielamie súborov je trestné, a ak ťa chytnu, čo sa už aj pár ľudom stalo, tak máš pár rokov natvrdo.Takže stanovisko pre vlastnú potrebu tu nefunguje, predpokladám, že vieš ako torenty funguju. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
![]() |